TE KOOP | Vrijstaande villa in Laren

TE KOOP | Vrijstaande villa in Laren

De mooiste gietvloeren maak je samen met de klant.

Het is maandagavond, iets voor half elf, wanneer de telefoon gaat. Aan de lijn: Frank Burger eigenaar, directeur en designer van Daacha designvloeren. Frank komt net terug van een bezoek aan een klant in Urk- zijn zaak zit in Loosdrecht – en we hebben afgesproken dat ik hem op de terugweg spreek over zijn werk en grote passie, namelijk design gietvloeren.

“Het was een mooie avond”, opent Frank het gesprek. “De klant waar ik vanavond geweest ben, heeft ons gezien in het televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ op RTL4. Men belde afgelopen zaterdagochtend met de vraag of we een afspraak konden maken voor zaterdag einde middag in de showroom in Laren. Dat paste in de agenda en na afloop zijn we samen nog naar een ander huis gaan kijken in Laren. Er was meteen een klik. We spraken af dat ik vanavond bij hen thuis zou komen, om alles door te nemen.

De klant gaf vanavond aan een geweldig weekend te hebben gehad, naar aanleiding van onze eerste ontmoeting, hoe leuk is dat om te horen. De opdracht is binnen, een gietvloer voor een prachtige dubbele villa incl. trappen en plinten, gek genoeg moet met de bouw nog begonnen worden. Het kan maar geregeld zijn en vloer is de basis voor verder ontwerp.”

Vertrouwen is alles

Frank Burger werkt al sinds 1993 met kunststof vloeren en is vanuit de industrie terechtgekomen in de particuliere markt. “Een ingewikkelder markt dan de business to business markt. Particuliere klanten die kopen binnen het hoge segment waarin wij ons met Daacha Designvloeren begeven, zijn kritisch. Terecht overigens, men koopt iets zeer bepalends voor de woning, het moet wel in één keer goed.

Onze klanten bezitten over het algemeen de wat grotere woningen, maar we maken net zo goed mee dat kleiner behuisde klanten zichzelf het allermooiste en allerbeste gunnen.”

“Mijn kennis van en passie voor gietvloeren en projectmanagement leveren mooie eindresultaten op.”

Wie voor een Daacha Designvloer kiest, die koopt eigenlijk Frank Burger, met wie men als klant veelvuldig contact zal hebben, dus een klik is heel belangrijk.

“Mijn kennis van en passie voor gietvloeren en projectmanagement leveren mooie eindresultaten op. Het gaat mij niet om de snelle meters, het gaat me om de dans met de klant, werkelijk samen iets heel moois maken, vertrouwen in elkaar hebben. Kwaliteit leveren gaat niet alleen over het materiaal dat je toepast. Dat gaat over oprechte zorg en aandacht”, aldus Frank. “En juist omdat Daacha floreert en een glimlach bij de klant bewerkstelligt, lijkt het ook gewoon leuk om met Daacha zaken te doen. Het is ook vaak heel leuk, heb ik het idee.”

RTL4

Daacha zit al 5 seizoenen in het succesvolle tv programma “Van Woonvilla naar Droomvilla” bij RTL4, seizoen 5 is net afgelopen. Kijk voor herhalingen op: www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl of op www.daacha.nl

Geïnteresseerd in deze woning? Bekijk hier! 

 

EXCELLENT | WONEN EN LEVEN