Urban Jungle | Hip Studio

Urban Jungle | Hip Studio

Hip Studio realiseert een Urban Jungle met Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Eten in het hoofdstedelijke restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown is een ware beleving en de ideale plek voor een heerlijke lunch of een onvergetelijk avondje uit.

Executive-chef Agus Hermawan, door de Indonesische keuken, zijn protegé Luke Brouwer en het team zorgen voor een uniek culinaire experience. De sensationele cocktails en live entertainment maken het verblijf nog aangenamer. Het door Hip Studio ontworpen en uiterst sfeervolle interieur zorgt in het restaurant voor een heerlijke, kosmopolitische vibe en genietplaatje compleet.

Ultiem genietplaatje

In het aan het Rokin gelegen en op de vijfde verdieping gepositioneerde restaurant schuilde tot voor kort het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Nacarat. Niet tevreden over het aantal bezoekers dat plaatsnam in restaurant, besloot meesterkok, ondernemer, zakelijke durfal, duizendpoot én eigenaar van Nacarat Ron Blaauw om het roer rigoureus om te gooien, het restaurant te sluiten en te kiezen voor een ander concept. Want net als Hip Studio – dat verantwoordelijk is voor de interieurs van alle zaken van Ron Blaauw – zag hij de grote potentie van het op een perfecte locatie gelegen pand met een prachtig uitzicht over de stad.

Hij wenste een logisch gevolg op zijn succesvolle en in Ouderkerk gelegen restaurant Indonesia. “Maar dan met een spannendere, kosmopolitischere uitstraling. Een Urban Jungle in Amsterdam. Een restaurant waar eten, entertainment en een spraakmakend interieur samensmelten tot een heerlijk totaalplaatje”, legt Wim Hoopman, samen met dochter Maxine eigenaar van het creatieve familiebedrijf Hip Studio, uit.

“Wij werken al heel wat jaren samen met Ron, iets waar wij als bureau uiteraard trots op zijn. Ron heeft een duidelijke visie, heeft lef en is een beetje rebels. Eigenschappen die je ook op ons bureau kunt plakken. We dagen elkaar uit, vullen elkaar aan én tillen elkaar naar een hoger niveau. Dat leidt tot prachtige interieurs van zijn restaurants.”

De kracht van gastvrijheid

HIP Studio is een ontwerp- en interieurarchitectenbureau dat bekendstaat om hun provocerende, verrassende en gedurfde ontwerpen. Maar u kunt tijdens het proces rekenen op stabiliteit, betrouwbaarheid en een resultaat dat de massa ontstijgt. Hun onderscheidend vermogen zit ‘m voornamelijk in eigenheid, intensiteit en kennis.

Met tientallen jaren ervaring in de hospitality- branche weten zij als geen ander wat de kracht van gastvrijheid is, ook bij u thuis. Want het in Abcoude gelegen bureau is eveneens gespecialiseerd in het realiseren van interieurs voor de residentiële markt.

Onvergetelijke belevenis

“Het interieur van restaurant Nacarat was goed en wel een jaar gebruikt, dus het zou uiteraard zonde zijn om de sloophamer te hanteren en alle meubels in een container te gooien. We keken dan ook goed welke zaken we konden meenemen in het nieuwe concept. Zo is de vloer intact gebleven en zijn diverse meubels opnieuw gestoffeerd. Met minimale middelen bereikten we uiteindelijk het maximale effect”, legt Wim Hoopman uit.

De vele muurschilderingen, de overvloed aan planten, de bewegende lampionnen aan het plafond en de bijzondere accessoires zorgen onder meer voor de door Ron Blaauw gewenste sfeer in het bijzondere restaurant. Een restaurant waar u proeft, lacht, geniet en wordt verrast. Waar u een onvergetelijke culinaire belevenis ervaart in een heerlijke omgeving.

Bezoek …

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Rokin 49 | ingang Sint Pieterspoortsteeg

(lift naar 5e verdieping)

1012 KK Amsterdam

Tel: 020-7900322

Gerealiseerd …

HIP Studio

Hollandse Kade 34

1391 JM Abcoude

Tel: 0294-280620

[email protected]

Alphenberg Leather B.V.

Tielenstraat 7

5145 RC Waalwijk

Tel: 073-7470085

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN