Mooiste keuken ter wereld

Mooiste keuken ter wereld

Keuken Culimaat High End Kitchens genietplek in bijzonder ontwerp van Yannic Alidarso.

Het verzoek van de vrouw des huizes was duidelijk en helder. Zij en haar man wensten de mooiste keuken ter wereld. Afgestemd op hun leefwijze, woning en persoonlijke wensen. Dat Culimaat High End Kitchens een geschikte partij zou zijn voor het creëren van haar droomkeuken, had haar schoonzoon al voorspeld. Eenmaal aan tafel met Davy Swanenberg, samen met broer Twan eigenaar van het kwaliteitsbedrijf, wist ze het helemaal zeker en vertrouwde ze blind op de creativiteit en het vakmanschap van Culimaat en vormt de luxueuze en hoogwaardige keuken thans de genietplek in de woning van het gelukkige echtpaar.

Grote droom van de opdrachtgever en zijn vrouw was om terug te keren naar de roots en om oud te worden in de woning waarin hij opgroeide.

Qua materialisatie maakte Culimaat vooral gebruik van Corian, eikenhout, staal en graniet. Het donkere hout en witte eiland geven de keuken een luxe uitstraling, terwijl de toegepaste ledverlichting zorgt voor extra spanning. Door het donkere hout terug te laten komen in het verder strakke eiland zorgde Culimaat voor een speelse touch in het kloppende hart van de woning.

Yannic Alidarso
Culimaat