Exclusieve primeur | SieMatic SLX Pure

Exclusieve primeur | SieMatic SLX Pure

Première SieMatic SLX Pure

Voor het tweede jaar op rij organiseert ASWA Keukens het Lifestyle Event in Helmond . Deze keer heeft het event echter een uniek tintje, namelijk de exclusieve preview van de SieMatic SLX Pure. De nieuwste greeploze designlijn van het bekende keukenmerk. Dit vernieuwende designconcept blinkt uit in eenvoud en technisch vernuft. ASWA Keukens is hiermee de eerste keukenzaak in Nederland waar de SieMatic SLX Pure te zien én te koop zal zijn.

Het nieuwe koken

Het Lifestyle Event kent echter meer hoogtepunten. Zo kunnen gasten ook kennis maken met het nieuwe koken in de vorm van de Dialog Oven van Miele. Deze oven is zeer intelligent dankzij de zogenaamde M Chef-technologie. Met deze oven kun je namelijk verschillende ingrediënten als vlees, vis en groenten tegelijkertijd laten garen. Een gerecht als een lamsbout met paprika en aardappeltjes kan in zijn geheel in de Dialog Oven. Na 45 minuten is het gerecht klaar met perfect gegaarde groenten en aardappeltjes en een malse lamsbout. Hoe dit mogelijk is en hoe het smaakt, zal een kok tijdens kookdemo’s op het event demonstreren.

De Dialog Oven is onderdeel van de nieuwe lijn keukenapparatuur Miele 7000 welke nieuw is bij ASWA Keukens. Ook zijn er kookdemo’s met de Miele stoomoven. Tijdens het event zullen keukenadviseurs meer vertellen over de mooie mogelijkheden van de diverse apparatuur.

Meet & Greet SieMatic interieurarchitect

Ook is speciale gast Perry Hanssen tijdens dit Lifestyle Event aanwezig, de internationaal bekende interieurarchitect van SieMatic. Hij richtte onder meer de flagship store van SieMatic in Amsterdam in en is verantwoordelijk voor de keukendesigns en showrooms van SieMatic wereldwijd. Op zowel zaterdag als zondag zal hij aanwezig zijn voor interieuradvies en het beantwoorden van vragen.

Meer informatie

SieMatic Nederland B.V.

Hobbemastraat 2-2A

1071 ZA Amsterdam

Tel: +31 (0)20 8085-608

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN