Luxe Design | Tieleman Keukens

Luxe Design | Tieleman Keukens

Tieleman keukens is een hecht familiebedrijf, gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland!

Tieleman is de keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten. Dankzij de gespecialiseerde kennis, de kwalitatief hoogwaardige producten en de eigen montagedienst is het mogelijk een totaalpakket aan te bieden van ontwerp tot en met de montage op locatie.

Dit alles in nauwe samenwerking met u en de betrokken partijen. Tieleman Keukens streeft naar nul opleverpunten en gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 55 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt.

Perfecte oplevering door eigen vakmensen

Met montage en service wordt nog ‘ouderwets’ omgegaan en wordt daarnaast ook uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk, waarvoor Tieleman Keukens een team van uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben. Zij gaan pas weg als u 100% tevreden bent.

‘Luxe Design Keukens’ van Tieleman

Naast de Tieleman-keukens, die voor elk budget zijn samen te stellen, heeft Tieleman Keukens ook een exclusieve keukenlijn. Deze keukenlijn is ontworpen door de designers van Tieleman in samenwerking met interieurarchitect Eric Kant. Kom naar Middelharnis en geniet tijdens uw afspraak van een heerlijke lunch in de professionele lunchroom.

Het kopen van een keuken moet een feest zijn!

Tieleman Keukens 

Korendreef 15

3241 AS Middelharnis

Tel: 0187-602555

[email protected] 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN