Introductie unieke buitenkeuken | Wesco

Introductie unieke buitenkeuken | Wesco

Geniet van het comfort van een indoor kitchen, let’s stay outside!

We verblijven steeds meer in onze tuin. Het is een extra leefruimte geworden; een plek waar we een boek lezen, een kop koffie drinken, ontspannen en gasten ontvangen. Verrijk het heerlijke buiten leven met een Wesco Outdoor Kitchen. Een hoogwaardige buitenkeuken gebaseerd op een modulair systeem waarmee elke opstelling gekozen kan worden. Geniet van het comfort van een indoor kitchen, let’s stay outside!

Kwaliteit, comfort en techniek

In 2019 introduceert – het van origine Duitse merk – Wesco haar Outdoor Kitchen op de Nederlandse markt. Het product, dat helemaal naar eigen inzicht in te richten is, blinkt uit in kwaliteit, comfort en techniek en biedt een hele reeks verschillende ontwerp- en uitrustingsmogelijkheden. Grill, inductiekookplaat, koelkast, kookeiland of meerdere werkbladen? Het is allemaal mogelijk. Ook is er een ruime keuze in afwerkingsmaterialen zodat de Outdoor Kitchen zeker past bij het tuindesign.

100% outdoor proof

Door het modulaire systeem van de Outdoor Kitchen is deze uitzonderlijk stabiel en uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Zo is het grondplan van geanodiseerd aluminium met een geborstelde rvs-look. Het hele jaar door ‘Outside Cooking’ want vocht, wind, temperatuurschommelingen en UV-stralen hebben geen effect.

100% custom made

In de fabriek bij het hoofdkantoor in Arnsberg, Duitsland, worden de keukenmodules naar de wens van de klant samengevoegd tot een Outdoor Kitchen op maat. Bel 010 483 68 07 of mail [email protected] en ontwikkel samen met Wesco een unieke droomkeuken voor buiten.

 

Excellent Wonen & Leven