Stijlvolle droomkeukens

Stijlvolle droomkeukens

Bad & Keuken Design Sevenum onderscheidt zich al bijna vijfentwintig jaar met stijlvolle designkeukens, badkamers en interieurs. Het creatieve en veelzijdige bedrijf staat voor klasse, beleving en maatwerk. De passie voor droomkeukens en badkamers is voelbaar in de prachtige showroom, alwaar het bedrijf haar kwaliteit met gepaste trots toont. Unieke opstellingen van droomkeukens geven een duidelijk beeld van de stijl van het bedrijf en de in het hart van de zaak gelegen belevingsruimte stelt het bedrijf in staat om de wens van de klant volledig centraal te stellen.

“Op deze plek kunnen wij perfect onze kracht, onze ongekende mogelijkheden en ons vakmanschap tonen. Op verschillende beeldschermen kunnen wij de klant niet alleen van informatie voorzien, maar ze ook hun gewenste aankoop laten beleven. Een proces waarin maatwerk, een grote kracht van ons bedrijf, erg duidelijk naar voren komt en de wens van de klant tot in de kleinste details kan worden getoond. De goede recensies die over ons worden geschreven, hebben geleid tot opdrachten in heel Nederland en zelfs tot over de grens”, geeft Patrick van Gerven aan. Al meer dan twintig jaar is hij directeur van de innovatieve en creatieve kwaliteitszaak.

Compleet woonplaatje

Enkele prachtige en unieke opstellingen van kwalitatief hoogwaardige merken tillen de showroom naar een hoog niveau. Veelal merken die met hun producten niet stoppen bij de drempel van een bepaalde ruimte in de woning. “De uitgebreide collecties en combinaties van kleuren en materialen kunnen in de keuken, badkamer, slaapkamer en de woonkamer worden doorgevoerd. Zo kun je dus geheel naar wens van de klant in één stijl een passend geheel in de complete woning creëren.

Bad en Keuken Design Sevenum

EXCELLENT | magazine