Home » Woning creëert de optimale beleving

Woning creëert de optimale beleving

Door admin

Stoer en Industrieel aan de buitenkant

Het gevelbeeld aan de straatzijde heeft een stoer en industrieel uiterlijk. Per verdieping is gekozen voor donkere kozijnen en verticale metselwerk belijning. Het metselwerk is subtiel naar voren geplaatst waardoor de gevel een echte “eyecatcher” is.

Open leefruimte

De leefruimtes op de begane grond zijn gezamenlijk één open ruimte. De moderne keuken met kookeiland van SieMatic staat in verbinding met de woonkamer en eetkamer. Voor een optimale beleving van de ruimte  fungeert de doorkijk haard als “roomdivider”. Dit zorgt voor een scheiding tussen de keuken en de woonkamer en creëert, ondanks de open ruimte intieme leefgedeeltes.

De donkere maatwerk eikenkast op de wit gestucte muren en de gietvloer, zorgt voor een dynamisch contrast in de woning. De opdrachtgever is een kunstliefhebber, de eikenkast zorgt ervoor dat ook persoonlijke items als kunstobjecten worden getoond. Op deze manier krijgen de persoonlijke objecten een speciale plek in het diner-gedeelte.

Slaapkamer met badkamer ensuite

Het vakantiegevoel in de slaapkamer. De combinatie van de badkamer en de slaapkamer in één ruimte geeft het gevoel van een permanent verblijf in een luxe hotelkamer.

De ambiance van een ensuite badkamer straalt rust en ontspanning uit. De witte wand creëert een scheiding tussen de slaapkamer en de badkamer, zo worden aparte leefgedeeltes gecreëerd in een open leefruimte.

Master bedroom in luxe hotelstijl

Het gevoel van luxe en exclusiviteit wordt doorgetrokken naar de master bedroom. Deze kamer zorgt niet alleen voor rust maar creëert ook een ontspannen plek om uzelf af te zonderen en te kunnen werken.

De kamer is ingericht met een rustgevende aardetint en heeft net als een luxe hotelkamer een semi-afgezonderde werkplek met een vrijstaand bad in de ensuite badkamer. Het luxe vakantiegevoel is zo dagelijks binnen eigen handbereik.

Wat mag Stan Kruijssen voor u betekenen?

Klik hier om naast de exterieur & interieurontwerp én artist impressions de verdere specialiteiten van Studio Concreet te ontdekken.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief