Home » WOODSTEEL | showroom in Cuijk

WOODSTEEL | showroom in Cuijk

Door admin

ETC Design Center

Erik Duppen van Woodsteel is in 2009 begonnen met de productie van tafels en inmiddels ontwerpt en maakt hij allerlei meubelen op maat naar de wens van de klant.

Eind december 2020 hoopt de meubelmaker een nieuwe showroom van 400 m2 te openen in Cuijk als aanvulling op de bestaande showroom in het ETC Design Center te Culemborg.

Woodsteel levert 100% Nederlands gemaakte meubelen. Erik benoemt wat er zo bijzonder aan zijn producten is: ”Ten eerste, de finesse van de ontwerpen, de afwerking en de uitstraling van de producten. Het is toch een speciale touch die inmiddels zeer herkenbaar is geworden.”

“Ten tweede, dat we het productieproces geheel in eigen hand hebben, we lassen de frames zelf, maken de bladen op maat en werken ze af naar de wens van de klant. Het maatwerk, tafels, zitmeubelen, kasten en veel meer, maakt het ook uniek want het is precies zoals de klant het wil hebben.”

Zitmeubellijn

Naast tafels heeft Erik ook een zitmeubellijn ontworpen: ”Deze worden op traditionele wijze gemaakt, met het oog op topkwaliteit zitcomfort en de beste materialen die een uitstekende basis vormen voor de hoogwaardige banken en stoelen.”

De in Cuijk gevestigde meubelmaker ziet uit naar de vernieuwingen die zijn bedrijf doorvoert. Naast de opening van de nieuwe showroom eind oktober en de dan ook vernieuwde website van Woodsteel, wordt ook de webshop stijlvol-inrichten.nl gelanceerd.

Hiermee kunnen klanten producten bestellen. De ruime showroom in Cuijk is gevestigd naast 1 van de locaties van de meubelmakerij. Hier kan men de producten zien en ervaren. Graag op afspraak!

Veelzijdig

Erik levert via de vakhandel, architecten en stylisten veel aan particulieren, maar heeft ook regelmatig horeca aanvragen. ”Laatst hebben we via een goede klant van ons, prachtige meubelen mogen leveren voor een mooi restaurant in Laren. Ik heb zoveel diverse producten ontworpen en mogen maken, dat maakt mijn werk zo gevarieerd en waanzinnig leuk.”

Ik nodig u graag uit voor een bezoek aan mijn stand in het ETC Design Center te Culemborg en straks in mijn showroom te Cuijk.

U bent van harte welkom.

Meer informatie over WOODSTEEL

Klik hier of contacteer uw aanspreekpunt: Erik Duppen

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief