Openingsavond

23 NOV

19.30 – 00.00 uur

Tickets >

Reguliere dag

24 NOV

12:00 – 21:00 uur

Tickets >

Reguliere dag

25 NOV

11:00 – 18:00 uur

Tickets >

Reguliere dag

26 NOV

11:00 – 18:00  uur

Tickets >

Exclusieve Interieurs

Wil jij een exclusief interieur? Of ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Van plan om te gaan verbouwen, maar geen idee waar je moet beginnen? Dan ben jij bij de EXCELLENT woonbeurs aan het goede adres. Kom in contact met een van onze beste architecten of vraag advies aan een van onze top bedrijven, zoals Maretti Lighting, Borek Parasols en Paauwe.

Woonbeurs YourVIVA

Second Luxury Home 

Op zoek naar een tweede huis in het zonnige Ibiza? EXCELLENT woonbeurs beschikt over prachtige luxehuizen in het binnen- en buitenland. Tijdens de EXCELLENT woonbeurs kun je het aanbod zien, tips krijgen en inspiratie opdoen.

Lifestyle

Of het nu gaat om unieke sieraden, auto’s of kleding bij EXCELLENT woonbeurs vind je het allemaal. Bij de EXCELLENT woonbeurs worden producten vertoont die je niet kan missen. Geniet van een show, ontdek de collectie van Schaap & Citroen en bekijk de prachtige Bentley auto’s. Dit kan alleen bij de EXCELLENT woonbeurs!

Woonbeurs YourVIVA

Unieke Kunst

Wij geloven dat elk interieur in Nederland kunst verdient. Bij de EXCELLENT woonbeurs kun je prachtige kunst bewonderen. Van prachtige meubels en wijnflessen tot schilderijen en beelden, het is allemaal bij de EXCELLENT woonbeurs te vinden. Dus ben jij opzoek naar iets unieks in jouw woning? Mis dan de prachtige kunstcollectie op de EXCELLENT woonbeurs niet!

Entertainment

OG3NE

OG3NE bestaat uit de drie zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open. En deze kan jij live zien optreden tijdens de EXCELLENT woonbeurs!

Verder is ook DJ Chelsea aanwezig. Chelsea is een allround DJ die ook nog eens fantastisch kan zingen! Chelsea betovert het publiek met haar stem en DJ-skills en dat kan jij meemaken op de EXCELLENT woonbeurs! 

OG3ne persfoto, lissa, amy & shelly
woonbeurs entertainment modeshow

Goed Doel

Stichting Voor het Kind

Stichting Voor Het Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen om ze een betere toekomst te bieden. De stichting organiseert zelf activiteiten en stellen gelden beschikbaar aan goede doelen of initiatieven die eenzelfde doelstelling nastreven. Stichting Voor Het Kind zal het geld dat wordt opgehaald op de EXCELLENT woonbeurs doneren aan Stichting Voor Het Kind. Stichting Voor Het Kind organiseert vakanties en eendaagse activiteiten voor gezinnen met een jonge hartpatiënt.

Wat is er nou mooier dan samen een impact te maken? Als jij benieuwd bent dan vind je hier meer informatie.

Culinair

Laat je smaakpapillen verassen

Tijdens de EXCELLENT Woonbeurs worden alle zintuigen geprikkeld , waaronder ook proeven. Tijdens de woonbeurs kun je genieten van een exclusieve, creatieve cateraar. Ze zijn gepassioneerde vakmensen met liefde voor gastvrijheid, eten en drinken. Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrelplank en bewonder prachtige meubels. De cateraar zal ervoor zorgen dat het eten een hele beleving zal zijn… 

 

EXCELLENT woonbeurs keuken

Ontdek de exposanten

Locatie

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in slechts 5 minuten naar Ahoy!

 

Loop route

Plattegrond

Wil je alvast dé perfecte looproute uitstippelen voor jezelf?

In de legenda kun je de plek van de standhouders of horeca gelegenheden makkelijk vinden.

Countdown EXCELLENT woonbeurs 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)