Openingsavond

23 NOV

19.30 – 00.00 uur

Tickets >

Reguliere dag

24 NOV

12:00 – 21:00 uur

Tickets >

Reguliere dag

25 NOV

11:00 – 18:00 uur

Tickets >

Reguliere dag

26 NOV

11:00 – 18:00  uur

Tickets >

Hét woon- en lifestyle event van Nederland

Verbreed jouw kennis en upgrade jouw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de EXCELLENT woonbeurs 2023. Bekijk de nieuwste collecties van top bedrijven in het high end segment en geniet van alle prachtige meubels. Van luxe zwembaden en compleet ingerichte tuinen tot design lampen en prachtige meubels, bij de EXCELLENT woonbeurs moet je zijn!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtige stands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld, inspiratie op te doen én te genieten van exclusieve entertainment. Tevens kun je ook genieten van culinaire hoogstandjes. Laat je smaakpapillen verassen tijdens een heerlijke lunch, diner of borrelplak onder het genot van een verfrissend drankje.

Exposanten 2023

Ontdek de exposanten

Ben jij benieuwd welke bedrijven staan op de EXCELLENT woonbeurs? Van ongekende wooninspiratie tot fonkelende juwelen. En van de meest luxe automerken tot kleurrijke en ontroerende kunstwerken. Of het nu gaat om de mooiste sieraden, unieke kunst, fabelachtige auto’s of accessoires bij EXCELLENT woonbeurs vind je bedrijven in het top segment!

Huis op de EXCELLENT woonbeurs

Designerwoningen

Enige woonbeurs met designerwoningen

Ben jij van plan om te gaan verbouwen of wil je inspiratie opdoen voor jouw woning? Kom dan naar de EXCELLENT woonbeurs 2023. Hét woon- en lifestyle event met als enige compleet ingerichte designerwoningen. Een designerwoning is een exclusieve woning op de EXCELLENT woonbeurs en zal alleen op de beurs te zien zijn. De woningen worden ontworpen door top architecten en dit worden dé eyecatchers van de EXCELLENT woonbeurs. 

Samen met een architect en andere vakspecialisten wordt Rotterdam Ahoy omgetoverd tot een woonboulevard met prachtige villa’s die van top tot teen zijn ingericht. Of je nu inspiratie wilt opdoen voor de keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer, bij de EXCELLENT woonbeurs vind je het allemaal.

Culinair

Laat je smaakpapillen verrassen

Tijdens de EXCELLENT Woonbeurs worden alle zintuigen geprikkeld , waaronder ook proeven. Tijdens de woonbeurs kun je genieten van een exclusieve, creatieve cateraar. Ze zijn gepassioneerde vakmensen met liefde voor gastvrijheid, eten en drinken. Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrelplank en bewonder prachtige meubels. De cateraar zal ervoor zorgen dat het eten een hele beleving zal zijn… 

 

EXCELLENT woonbeurs keuken
woonbeurs entertainment modeshow

Goed Doel

Stichting Voor het Kind

Stichting Voor Het Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen om ze een betere toekomst te bieden. De stichting organiseert zelf activiteiten en stellen gelden beschikbaar aan goede doelen of initiatieven die eenzelfde doelstelling nastreven. Stichting Voor Het Kind zal het geld dat wordt opgehaald op de EXCELLENT woonbeurs doneren aan Muziekids. Muziekids geeft een Muzikale pleister om de pijn te verwachten, het gemis van thuis te vergeten en tovert weer een lach op het gezichtje van een kind. 

Wat is er nou mooier dan samen een impact te maken? Als jij benieuwd bent dan vind je hier meer informatie.

Entertainment openingsavond

OG3NE

OG3NE bestaat uit de drie zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open. En deze kan jij live zien optreden tijdens de EXCELLENT woonbeurs!

Verder is ook DJ Chelsea aanwezig. Chelsea is een allround DJ die ook nog eens fantastisch kan zingen! Chelsea betovert het publiek met haar stem en DJ-skills en dat kan jij meemaken op de EXCELLENT woonbeurs! 

OG3ne persfoto, lissa, amy & shelly

Ontdek de exposanten

Locatie

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in slechts 5 minuten naar Ahoy!

 

Loop route

Plattegrond

Wil je alvast dé perfecte looproute uitstippelen voor jezelf?

In de legenda kun je de plek van de standhouders of horeca gelegenheden makkelijk vinden.

Countdown EXCELLENT woonbeurs 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)