Contact

Contact:

Excellent Beurzen BV
Eindhoven
+31 40 368 03 14
E. [email protected]
I. www.excellentmagazine.nl

Contact beurslocatie:

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam
Nederland
I. www.ahoy.nl

EXCELLENT woonbeurs – ingang Ahoy Centrale hal

Wilt u ook deelnemen aan de EXCELLENT woonbeurs 2018, vraag vrijblijvend informatie aan.
Deelname informatie aanvragen.

 

Openingstijden EXCELLENT woonbeurs 2018

Donderdag 25 oktober 19.30-00.00 uur – Openingsavond
Vrijdag 26 oktober 14.00-22.00 uur
Zaterdag 27 oktober 12.00-19.00 uur
Zondag 28 oktober 11.00-18.00 uur

Rotterdam Ahoy is centraal gelegen en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: de route is heel goed aangegeven. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport.

PARKEREN BIJ AHOY
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

Voordat u parkeert betaalt u dit bedrag door middel van creditcard, pinpas of contant geld. U kunt vervolgens op elk tijdstip van de dag uw auto weer uitrijden. Om te voorkomen dat de parkeerplaats vol is kunt u zich verzekeren van een plaats door vooraf een parkeerticket te kopen voor € 17,50. Dit kan via de website van Ahoy. U kunt ook parkeren in de overdekte parkeergarage Zuidplein Rotterdam. Deze parkeergarage is 5 minuten lopen naar Rotterdam Ahoy. De doorrijhoogte is 1.90 meter en er zijn 1.400 parkeerplaatsen beschikbaar.
Zie voor meer informatie: www.ahoy.nl/over-ahoy/routebeschrijving/parkeren

Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig heeft in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een los kaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro.