Home » Wooninspiratie in Zonnemaire

Wooninspiratie in Zonnemaire

Door admin

Veelzijdige collectie

“We hebben het mooiste beroep van de wereld. Met onze prachtige en veelzijdige collecties mogen wij droominterieurs voor onze fijne klanten creëren”, aldus Steven Marteijn, die met gepaste trots rondkijkt in het maar liefst 10.000 m² grote inspiratiecentrum van Interieur Paauwe.

We tellen niet minder dan 34 prachtige en sfeervol ingerichte stijlkamers. “Op de badkamer na kunnen mensen hier met hulp van onze interieuradviseurs hun gehele droominterieur samenstellen. Wij hebben het “gereedschap” om het te verzorgen en de passie om het te realiseren.”

Kwaliteit staat voorop

“Kwaliteitsmeubelen van bekende en onbekende merken, bedden, verlichting, wanddecoratie, vloerkleden, stofferingen, haarden, buitenmeubelen, woonaccessoires en raamdecoratie”, somt Steven Marteijn het veelzijdige aanbod van de Zeeuwse kwaliteitszaak op.

“Ook zijn we specialist in meubelmaatwerk en stellen onze interieurstylisten met veel zorg en passie complete interieurs samen. Geheel naar de wensen en smaak van de opdrachtgever. Onlangs vroeg ik een opdrachtgever hoe hij zijn nieuwe interieur beleefde.

Hij gaf aan dat hij niet hoefde te wennen en dat zijn woning voelde als een warme jas. “Prachtig om te horen, daar doen wij het voor. Maar klanten zijn natuurlijk ook welkom voor een enkel bankstel of stoel.”

3-Dimensionaal ontwerp

“Om opdrachtgevers een levensecht beeld te geven van hoe hun interieur eruit komt te zien, tekenen onze adviseurs uw interieur driedimensionaal in met de computer. Deze 3d-tekeningen vormen een belangrijk deel van het totaaladvies dat ze krijgen. Op deze manier kunnen ze zelfs een soort wandeling door hun nieuwe interieur maken”, legt Steven Marteijn uit, die niet alleen het ruime aanbod, maar ook de ligging van de woonspecialist prijst.

“Een ritje naar Zonnemaire is door de zee en de prachtige natuur altijd een mooie beleving en voelt voor niet-Zeeuwen wellicht als een soort vakantie. Zonnemaire ligt op het noordelijkste eiland van Zeeland.”

“Vanuit Rotterdam en de overige Zuid-Hollandse steden ben je er zo, maar we merken dat we klanten uit heel Nederland bedienen. Parkeren voor de deur is gratis en na een lekker kopje koffie begeleiden we onze bezoekers desgewenst met alle liefde langs onze prachtige stijlkamers.”

Bekijk de collectie óf maak direct kennis met Interieur Paauwe

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief