Home » Zeeuwse invloeden

Zeeuwse invloeden

SKIER interieurontwerp

Door Veerle van Heertum

De bewoners van deze nieuwbouwwoning te Almere hebben door SKIER interieurontwerp een ontwerp laten maken voor de begane grond. De vraag was om een interieur te creëren die de persoonlijkheid van de bewoners uitdraagt, modern is en een hotelsfeer ademt met een tikkeltje lef.

De luxe “hotelsfeer” komt vooral naar voren dankzij de verschillende contrasten in kleuren en materialen. Door het hout en de okergele kleur sterk te laten contrasteren met de koele kleuren van het diepe indigo blauw en het zwart ontstaat er een spannend geheel.

Daarnaast zorgt het vele maatwerk voor een hoogwaardige afwerking. De cinewall is hiervan een voorbeeld. Niet alleen is de tv in deze wand opgenomen, ook verbergt de latjeswand extra opbergruimte voor onder andere de drankvoorraad. Dankzij het ritme van de latjes zijn de frontjes van deze kast aan het zicht ontnomen.

Oorspronkelijk komen de bewoners uit Zeeland. SKIER interieurontwerp maakte speelse verwijzingen hiernaar. De moderne Zeeuwse meisjes aan de wand zijn een knipoog naar de herkomst. Een andere verwijzing is het kleurverloop van de donkerblauwe tint naar een lichtblauwe tint als abstracte weergave van de kustlijn. Het resultaat is een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen.

Ontdek de vele vaardigheden van SKIER interieurontwerp

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief