Home WonenKeuken Zichtbaar minimalistisch, maximaal efficiënt

Zichtbaar minimalistisch, maximaal efficiënt

Door niek@excellentmagazine.nl

Gaggenau, het luxemerk voor hoogwaardige en professionele inbouwapparaten, presenteert de uitzonderlijke 400 serie werkbladafzuiging: een stil en onopvallend apparaat dat de keuken en de omringende leefruimte effectief vrijhoudt van kookgeuren en -dampen. Het apparaat werkt perfect in combinatie met alle Vario 400 serie kookplaten, waardoor het mogelijk wordt om een volledig op maat gemaakte kookruimte te ontwerpen.

Gaggenau was in 1976 de pionier in Europa op het gebied van werkbladafzuiging en heeft sindsdien het ontwerp geperfectioneerd, meebewegend met de steeds veranderende culinaire cultuur, inclusief keukens en woonruimtes die geleidelijk overgaan in een unieke ruimte, gemaakt voor ontspanning.

De modulaire 400 serie werkbladafzuiging werkt perfect samen met de Vario 400 serie kookplaten, waardoor het kookoppervlak kan worden afgestemd op het ideale culinaire scenario met veel variatie en eindeloze combinatiemogelijkheden. De afzuiging wordt geregeld met behulp van Gaggenau’s superieure en professionele, aan de voorzijde gemonteerde roestvrijstalen bedieningsknoppen, die overeenstemmen met de bedieningsknoppen van de andere Vario-kookplaten uit de 400 serie. De precieze intuïtieve bedieningsknoppen zorgen er met hun ergonomische design voor dat de thuischef altijd de directe controle over het apparaat behoudt.

De werkbladafzuiging is afgewerkt met rvs en kan zowel verzonken worden gemonteerd alsook als opbouw. Voor een naadloze integratie kan de werkbladafzuiging worden gemonteerd met frameloze inductiekookplaten. Of met kookplaten met een designframe, zoals een elektrische grill, teppanyakiplaat, gaskookplaat of een gas- of inductiewok, wat de gebruiker grenzeloze mogelijkheden biedt. De subtiele en elegante toevoeging aan het kookoppervlak is essentieel in een open, moderne keuken en vormt geen barrière tussen de thuischef en zijn gasten.

De Vario 400 serie werkbladafzuiging is uitgerust met Home Connect, zodat de thuiskok meer vrijheid heeft door zijn/haar apparaat online te bedienen. De integratie van Home Connect zorgt ervoor dat het apparaat altijd centraal blijft staan in de steeds digitaler wordende woning.

The difference is Gaggenau
Pinterest (/gaggenaunederland)
088-424 4030
www.gaggenau.nl