Home » Zizeau Chique, een kijkje achter de schermen in de showroom

Zizeau Chique, een kijkje achter de schermen in de showroom

Meubitrend - Zizeau

Door Veerle van Heertum

De presentaties ogen stijlvol, de meubelen zijn met veel gevoel voor klasse, stijl en allure gepresenteerd in de ruime, maar gezellige showroom in Oss. Anouk, verantwoordelijk voor de marketing en daarbij ook de showroom: ‘’We hebben erg hard gewerkt om de presentatie van de showroom weer compleet te vernieuwen. Zoals de meubelen nu gepresenteerd worden, elk merk in hun eigen stijl, is het geheel pas écht in lijn met hoe wij de positionering van onze merken voor ogen zien. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze huisshow een succes zal worden.’’

De merken, daar draait het dus om bij de fabrikant uit Oss. Zizeau is een van die merken en als het aan Anouk ligt word deze tegenwoordig eerder herkend door detaillisten, maar ook door de consument. Het merk Zizeau staat dan ook voor luxe, allure en straalt een bepaald luxe, maar warm gevoel uit. En dit is allemaal te zien en te voelen in de compleet vernieuwde showroom, welke toegang bied voor de winkeliers om zo hun inkopen te doen.

Inspireren en ontzorgen is de drijfveer achter Zizeau

Goed kijken en luisteren naar klanten, dat is het allerbelangrijkste. De consument vertrouwd op de winkelier, zij selecteren zorgvuldig de items voor in hun winkel en daarom is het dus zo belangrijk om te weten wat er gevraagd wordt in de branche. Het is niet voor niets dat de totaalinrichter steeds populairder wordt, mensen willen graag ontzorgd worden. En dat complete plan ligt eigenlijk al klaar voor hen, gewoon bij ons in de showroom. Daarnaast wisselen wij vaak af met styling items, om zo te laten zien dat je hierin echt eindeloos kunt combineren.

Naast een grote keus is meubelen, is er ook een grote keus in stoffen. Geen enkel probleem dus om zo je eigen bank samen te stellen. Durf je een gewaagde print aan of ga je toch gewoon voor een unistof? De art deco printjes zie je nu een grote opmars maken en zijn erg goed te combineren met een wat rustigere stof. Zo zien wij ook steeds meer sierkussens besteld worden in mooie opvallende prints, welke een interieur echt die extra touch geven.

Nieuwe items bij Zizeau

Een bewezen model is onze Naomi, welke deze keer een uitbreiding heeft gekregen met een loungedeel. Deze heeft een iets diepere zit dan de normale bank en is dus ideaal om lekker in te liggen na een lange dag op werken. Verder komen ze met een nieuwe salon- en tussentafel, met een mooi detail in de stalenpoot. Als klap op de vuurpijl komt Zizeau ook met een nieuwe modulaire bank, de Guillia. Deze bank is telkens met 20cm verlengbaar en ook deze bank heeft een bijpassende salon- en tussentafel. De details in de bank zitten hem in de rondingen, welke veel gevraagd zijn op dit moment. De bank is ontworpen door de Haagse Studio Schoffer en samen kijken zij uit naar wederom een positieve toekomst van de Guillia!

Tot zo ver het kijkje achter de schermen van Zizeau, benieuwd naar onze verkooppunten? Kijken dan op www.zizeau.nl/verkooppunten

Ontdek de vele vaardigheden van Meubitrend – Zizeau

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief