Home » Zizeau, een merk van Meubitrend

Zizeau, een merk van Meubitrend

Meubitrend

Door marketing

Hoewel Zizeau nog niet zo lang de markt betreed, bestaat ‘the founding Mother’ al tientallen jaren. Zizeau is een meubelmerk wat staat voor allure, luxe en vooral comfort. Meubitrend is de fabrikant erachter en zij maken al sinds 1976 de beste kwaliteitsmeubelen. Dit doen ze allemaal gewoon in Nederland, want hun fabriek, kantoor en showroom zijn gevestigd in Oss. Een echt Hollands bedrijf dus. Alles wordt hier bedacht, geproduceerd en tentoongesteld. Zizeau is dus een van de merken van Meubitrend en in deze collectie staat verfijnd design centraal.

De luxe en het verfijnde design wordt allemaal getoond in de showroom van Zizeau. Deze is ingericht door Anouk, wie daarnaast ook alle marketing uiting verzorgt. Zij stelt vooraf een plan op, zet de bestellingen in gang en vervolgens komt alles bij elkaar als de styliste langskomt om de puntjes op de i te zetten.

Er wordt bij Zizeau niet alleen goed nagedacht over de showroom, maar ook over elk design wordt goed nagedacht. Dit begint allemaal bij het begin, de naam van het model. Zo hebben zij een filosofie dat de benamingen verband houden. De Cenare is een prachtige eetkamerstoel die ook nog een erg comfortabel is voor een uitgebreid diner. En laat Cenare in het Italiaans nou precies dat betekenen, dineren. Ook de eettafel Sempre heeft zo een leuke woordspeling. Dit betekend namelijk ‘altijd’. Maar hier laten ze het niet bij, want er komt een nieuw model aan, tevens een eetkamer stoel. Salve wat letterlijk welkom of hallo betekend, past dus perfect bij de eettafel Sempre. Want als je zo’n mooi eethoek hebt, is je bezoek altijd welkom.

De gehele collectie van Zizeau wordt tentoongesteld in de showroom in Oss. De collectie is enkel toegankelijk voor B2B klanten.* Maar niet getreurd, ze hebben een groot netwerk aan dealers. Dus ben je benieuwd naar de collectie en waar je deze kunt vinden? Neem dan een kijkje op de website: www.zizeau.nl

*Heb jij een eigen winkel en ben je enthousiast geworden over Zizeau? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken en de beleving in real life mee te maken.

M: marketing@meubitrend.com

T: 0412-69 69 69

Ontdek de vele vaardigheden van Meubitrend

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief