Zoek dé ideale keuken uit

Ruimte met beleving

Uniek, oogstrelend en verwarmend. Keukenzinnig zet de nieuwe toon op het gebied van oogstrelende designkeukens. In een belevingsruimte die zijn gelijke niet kent, toont de vermaarde keukenkunstenaar Raymond Engelbertink waartoe hij in staat is.

De in Geleen gelegen designshowroom biedt een aaneenschakeling van wow-momenten. Een heerlijke mix van verrassing, warmte en luxe. Een droomwereld die u van de ene in de andere verbazing laat vallen. Een bezoek brengen aan de showroom van Keukenzinnig is een ware beleving. Een zinnenprikkelende ervaring die al start bij de entree.

Maak kennis

Heerlijke geuren komen u tegemoet en zorgen voor een verleidelijke kennismaking. De hartelijke ontvangst, de sfeerverhogende haardpartij, de oogstrelende en verrassende inrichting en de relaxte sfeer dragen bij aan het warme gevoel dat zich meester van u maakt als u op ontdekkingstocht gaat langs de adembenemende en unieke opstellingen van designkeukens.

Op basis van kennis, ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen verwezenlijkt Keukenzinnig dromen. Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen.

Keukenzinnig ontwerpt zowel betaalbare designkeukens als zeer luxe keukens. U bent van harte welkom in de mooiste en uniekste keukenshowroom van de Benelux.

Fotografie | Patrick Meis 

 Met dank aan onze professional | Keukenzinnig