Home » Zoëtry Mallorca

Zoëtry Mallorca

Departures

Door Excellent admin

Imposante toren

De rust en schoonheid van het landschap omringen het bijzondere Zoëtry Mallorca, dat is gebouwd rondom een imposante 14e-eeuwse toren.

Fraai resort

Op 25 minuten rijden van het levendige Palma vindt u hier een fraai resort met 90 kamers en suites en uitstekende faciliteiten. De inrichting combineert op verfrissende wijze authentieke, klassieke details met eigentijds design.

3 Zwembaden

Na een uitgebreid ontbijt kunt u ontspannen bij een van de drie zwembaden of verwend worden in de heerlijke spa. Wie actief wil zijn kan kiezen uit een fitnesscentrum, voetbalveld en tennisbanen.

Uitstekende restaurants

’s Avonds kan er gedineerd worden in twee uitstekende restaurants, waar gekookt wordt met lokale producten en gezonde mediterrane gerechten op het menu staan, begeleid door een voortreffelijke selectie wijnen.

Aanbieding voor Excellent lezers:

Tot 25% korting op de kamerprijs bij verblijf tot 29 oktober 2022 indien geboekt voor 31 juli 2022. Korting varieert per kamertype.

Extra voor Excellent lezers:

Twee flessen fruitsap en lokaal gebak op de kamer bij aankomst.

Voor meer informatie en of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief