Home » Zomeravonden met buitenhaarden

Zomeravonden met buitenhaarden

Door admin

De outdoor-collectie aan haarden

Een knapperend haardvuur, vlammen die een mooie zomeravond opfleuren, design die de tuin of het terras omtoveren tot een uiterst sfeervolle plek.

De Focus outdoor collectie speelt met de gebruikelijke elementen en combineert design en comfort. Zeven van de iconische modellen, speciaal aangepast voor gebruik buitenshuis, vormen deze collectie. De nieuwste vuurkorf Bubble geeft gezelligheid op z”n eigen manier, met mooie ingetogen en elegante rondingen.

Herinneringen dankzij het vlammenspel

Vuur heeft de gave om van elk moment dat u ermee doorbrengt een gedenkwaardige herinnering te maken. Voor een moment van rust en bezinning of een feestelijke en gastronomische avond met vrienden, is vuur de metgezel van alle momenten in het leven.

Vuurkorf

In de Focus-familie van barbecues en buitenhaarden neemt de Bubble een bijzondere plaats in. De nieuwste aanwinst is zowel compact als verplaatsbaar. Uitgerust met twee zwenkwielen aan de onderzijde. Met een diameter van 700 mm, kan de Bubble met z”n 46 kg gewicht gemakkelijk over een vlakke ondergrond worden verplaatst.

Dankzij de uitneembare bak is onderhoud eenvoudig. Door de anti-corrosie coating is de Bubble bestand tegen invloeden van buitenaf en blijft de kwaliteit van de afwerking en het design behouden.

Buitenhaarden

Zeven modellen, leverbaar in roest of zwartgelakte afwerking, hebben een speciale anti-corrosie behandeling ondergaan. Vier hangende en draaibare modellen – Gyrofocus, Bathyscafocus, Domofocus, Ergofocus – en drie aan de wand gemonteerde modellen – Emifocus, Miofocus en Paxfocus.

Al deze buitenhaarden, die ook geschikt zijn om mee te koken, moeten overdekt en op ten minste 10 km van de zee worden geïnstalleerd.

Meer over FOCUS

Al meer dan 50 jaar, zet FOCUS wereldwijd de standaard. FOCUS was de eerste die de open haard van de muur naar het midden van de kamer wist te verplaatsen. De aandacht komt in het middelpunt van de ruimte. Met de schitterende iconische haard Gyrofocus, is FOCUS zeker een internationale design legende. Meer dan haarden, creëert FOCUS verrassingen en beleving. FOCUS creëert geschiedenis. Veeleisend, zelfs zonder compromis van het creatieproces tot aan de installatie, heeft FOCUS aandacht voor alle zichtbare maar ook onzichtbare details.

FOCUS heeft een zeer betrokken team van bijna 100 medewerkers, verspreid over twee locaties. Verankerd in de regio, tussen de Cevennen en de Provence, is FOCUS trots op het Made in France label.

Vuur wordt gedigitaliseerd, gedematerialiseerd, verandert van betekenis en ontbrandt trends. De spelregels veranderen, maar FOCUS blijft creatief, authentiek en innoveren. Zowel technisch als in design zet FOCUS telkens de nieuwe standaard.

Esthetiek volgens FOCUS komt voort uit discipline en het nodige doorzettingsvermogen, voor een optimale schoonheid tot in de perfectie.

Outdoor collectie van FOCUS

Meer informatie over de outdoor collectie vindt u op de website: focus-creation.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief