Home » Zwembaden met superieure klasse

Zwembaden met superieure klasse

Compass Pools

Door admin

Specialist in keramische composiet zwembaden

Een eigen zwembad onbereikbare luxe? Nee hoor! Met de monoblockzwembaden van Compass Pools geniet u van ultiem zwem- en plonsplezier voor de beste prijskwaliteitsverhouding.

Sinds 1981 heeft Compass Pools wereldwijd al zo”n 70.000 baden geplaatst en wat zeker niet vergeten mag worden zijn de zeer tevreden klanten. De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties.

Met Compass Pools bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier.

Monoblock zwembaden

De zwembaden bestaan uit één stuk en hebben geen naden die vuil en bacteriën vergaren. Uw zwembad is dus uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. En dat is ook goed nieuws voor het milieu, want u gebruikt minder schoonmaakproducten.

Een ander groot voordeel, monoblockzwembaden zijn in een mum van tijd geplaatst. Bovendien begeleidt Compass Pools u feilloos van aankoop tot oplevering en nazorg.

Reinigt zichzelf

Het naadloze oppervlak garandeert sowieso minder onderhoud.nWilt u helemaal niet met stofzuigers sleuren? Dan biedt Vantage de oplossing. Het zelfreinigende systeem vereist minder chloor ”“ handig en ecologisch! En u heeft meer tijd om te genieten van uw zwembad.

Klik hier voor meer informatie over onze professional Compass Pools en laat u inspireren!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief