Home » Zwembaden voor de échte levensgenieters

Zwembaden voor de échte levensgenieters

Door admin

Luxe, uniek & zorgeloos

Een verleidelijke mix die een zwembad van Compass Pools omschrijven!

Prachtige stadstuin

In samenwerking met Strijbos Groen heeft Compass Pools de prachtige stadstuin gerealiseerd. De symmetrie in de tuin geeft balans en rust.

De strakke lijnen van het Compass Pools Aqua Nova 62 model passen perfect bij de strakke lijnen van de tuin. Het zwembad met een afmeting van 6.20m x 3.20m is een klein bad die niet uw gehele tuin in beslag neemt maar toch perfect zijn doel dient.

Tijdens de zomeravonden na een heerlijke barbecue trekt u een fles wijn open en zit u heerlijk met uw voeten in het water. De opeenvolgende dag genieten uw kinderen met vriendjes en vriendinnetjes van het zwembad.

Het zwembad is voorzien van een geïntegreerd lamellendek. Op de korte zijde van het zwembad is een mooi houten terras gecreëerd waar men lekker kan genieten na een heerlijke duik. Het zwembad heeft een mooie heldere kleur (nova antraciet) en geeft het zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht. Kortom een tuin om heerlijk in te genieten voor zowel jong als oud.

Over Compass Pools

Compass Pools is een Australisch merk en maakt prefab keramische zwembaden voor binnen en buiten. Niet zomaar zwembaden! De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties.

U kiest uit een diversiteit van modellen, formaten, kleuren en afwerkingen. Wilt u zoveel mogelijk genieten van uw zwembad? Kies dan voor een van de meest bijzondere afwerkingen, het exclusieve VANTAGE-systeem. Het zwembad reinigt zichzelf, ook terwijl u zwemt. Optimaal genieten met een Compass Pool.

Fotografie: Stan de Haas. 

Meer weten? Laat u informeren door één van de medewerkers!

De contactgegevens van Compass Pools

Houd de Social Media in de gaten!

Facebook óf Instagram 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief