Alterwood

‘De meest natuurgetrouwe kunststof terrasplank ter wereld’

Alterwood

De stijlvolle en unieke kunststof planken van Millboard hebben de look and feel van echt hout, gaan veel langer mee dan hout in buitentoepassingen, zijn onderhoudsvrij en vlekbestendig, hebben een hoge belastbaarheid en verkleuren niet. Daarmee bieden de smaakvolle producten van Millboard voor iedere buitenruimte een passende oplossing. Voor op het (dak)terras of balkon, rondom het zwembad en zelfs voor op uw gevel. Kunststof planken van Millboard: hét alternatief voor hardhout, bamboe en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Sinds 2016 brengt AlterWood het unieke merk Millboard op de Nederlandse markt. De focus ligt compleet op deze unieke producten en de kennis hierover is daardoor enorm. AlterWood bedient vele particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest natuurgetrouwe kunststof terras- en gevelplanken. De luxe, kwaliteitsvolle en duurzame vlonderplanken van Millboard voegen naast gebruiksgemak tevens sfeer, warmte en comfort toe aan de buitenruimte en zijn verkrijgbaar in twee varianten: Enhanced Grain en Weathered Oak. De eerstgenoemde serie heeft de uitstraling van eikenhout, de laatstgenoemde van oud eiken.

Enhanced Grain

De serie Enhanced Grain – verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren en in een lengte van 3.600 mm en een breedte van 176 mm – creëert een klassieke vloer die strak en modern oogt. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur en de subtiele nuances geven de planken een look and feel van natuurlijk hout.

Weathered Oak

De serie Weathered Oak maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid en is een replica van eiken planken van meer dan honderd jaar oud. Met deze vlonderplanken creëert u een vloer (of gevel) met de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder te hoeven wachten op het natuurlijke proces. De planken uit de serie Weathered Oak zijn standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren en in een lengte van 3.600 mm en een breedte van 200 mm.

De veelzijdigheid en kwaliteit van de productrange van Millboard maakt het tevens mogelijk om de gevel(s) van uw woning, garage of bijgebouw met composieten gevelbekleding te verrijken, wat een warme uitstraling aan het totaalplaatje geeft. De gevelbekleding is in verschillende maten en afwerkingen verkrijgbaar in de series Enhanced Grain en Weathered Oak.

Bezoek de website voor meer inspiratie. www.alterwood.nl

Contact
Vrouw Rijssensloot 32
2614 MA, Delft (geen bezoekadres)
Tel: 015-750 3000
info@alterwood.nl
www.alterwood.nl