Home » Over ons

Over ons

Door Rick Bakens

Over EXCELLENT magazine

Uw woonwensen vervullen met hét woonblad!

EXCELLENT magazine vormt een ultieme bron om uw woon- & levensstijl te verrijken, wat bestaat uit diverse interviews met vooraanstaande architecten en top-ontwerpers. Iedere editie benadrukt EXCELLENT magazine een nieuwe special met onderwerpen die extra worden uitgelicht. Denk hierbij aan tuinmeubilair, zwembaden, wellness, beveiliging, kunst, openhaarden, keukens en verlichtingselementen.

Gerenommeerde bedrijven kunnen zich op bijzondere wijze presenteren in een sfeervolle reportages, waarbij villa’s en landhuizen echte pijlers zijn in dit inspiratievolle magazine. Met verrassende finetuning wordt ieder project tot in de puntjes onder de aandacht gebracht. Hun expertise komt optimaal onder de aandacht.

Het magazine verschijnt zesmaal per jaar met een totaaloplage van 50.000 exemplaren. Het magazine wordt verspreid over diverse winkels door heel Nederland, maar ook vindt u het blad in Michelin-sterren restaurants, exclusieve woonwinkels, hotels en golfbanen.

High-end woonbeurzen

Inspiratie op één plek!

Daarnaast organiseren wij jaarlijks een high-end woonbeurs met een tikkeltje lifestyle, de EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy. Wij presenteren de mooiste bedrijven op onze woonbeurzen, om één inspiratievolle gelegenheid te creëren. U vindt er onder andere complete woonhuizen met keukens, badkamers, woon- en slaapkamers, openhaarden, tuinen met terrassen, terrasoverkappingen en ga zo maar door. Alles ontworpen door gerenommeerde architecten en designers. Verder aangevuld met prachtige sieraden, blikvangers en natuurlijk passend entertainment!

Meer informatie over onze high-end woonbeurs? Klik HIER.

EXCELLENT inspiratieplatform

Wie weet vindt u wel de perfecte match op het gebied van een grondige renovatie, verbouwing of vernieuwing van uw woning!

Naast het magazine EXCELLENT wonen & leven, bieden wij een inspiratieplatform aan met een ideale mix van producten en diensten omtrent exclusief wonen & leven. Wij bieden een grote variatie aan hot topics, met als doel u te inspireren of kennis te laten maken met één van onze EXCELLENT professionals. Deze professionals zijn voorzien van een EXCELLENT-keurmerk, wat inhoudt dat zij aan de EXCELLENT voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden houden puur vakmanschap, exclusiviteit en ultieme luxe in.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief