HOUS Luxe Woningen

‘Uw droomwoning binnen handbereik’

HOUS Luxe Woningen

Hous bouwt luxe, stijlvolle woningen. Bijvoorbeeld uw exclusieve droomhuis. Wordt het een luxe villa of een rustieke boerderij? Dat maakt ons niet uit. Wij maken uw huis, zoals u het wilt. Waarom we anders zijn dan andere bouwbedrijven? Omdat we een soulmate willen zijn voor uw droomwoning, u willen vinden op de weg van droombeeld naar baksteen. In goed contact zijn de mooiste dingen mogelijk. Een weg vol blijdschap, op pad naar het vervullen van verlangens. Schreeuw het maar uit, WAUW!

Exclusief

Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en blij te maken.

Creatief

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een visioen. Zo voelen wij dat en we doen graag mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

Ontzorg

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Hous is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg.

Kwaliteit is zoveel méér

Bij de realisatie van uw woning is kwaliteit veel meer dan ‘het bouwen’ en de gebruikte materialen alleen. Contact, afstemming, overzicht, planning, efficiëncy, wijzigingen doorvoeren, afspraken nakomen. Dit zijn allemaal zaken die de weg naar uw nieuwe huis tot een feest maken of tot een lijdensweg. Dat snappen wij heel erg goed. Daarin onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Bij ons staan u en uw woondroom centraal, vanaf het eerste contact!

Wilt u totaal ontzorgd worden?

Ook wanneer u helemaal vanaf nul begint met uw bouwplannen, is HOUS u graag van dienst. Wij kunnen alles voor u regelen en beschikken over de contacten en ervaring. Vanaf het verwerven van bouwgrond en regelen van alle vergunningen, tot het ontwerp van uw woning en de detailinrichting hiervan. Tijdens onze jarenlange ervaring in luxe woningbouw hebben we met heel veel goede architecten samengewerkt. We brengen u graag met hen in contact. De vakmensen van onze zusterbedrijven Strakk interieurbouw en Houtz deuren en trappen leveren het maatwerk waarmee iedere droom binnen handbereik komt. Wanneer wij u kunnen helpen spannen wij ons daar graag voor in, geen (bouw)vraag is ons te gek.

Contact
Van leeuwenhoekstraat 25
5807 GD Oostrum
Tel: +31 (0)478 746 016 
info@hous.eu
www.hous.eu