in-lite

‘IN-LITE Maak buiten bijzonder’

in-lite

De tuin is de mooiste plek van je huis. De bomen, planten, de kleuren, de sfeer. Tot het donker wordt en alles waarvan je geniet, in één keer weg is. Met de verlichting van in-lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. Dat noemen we het in-lite moment. Om dit moment te creëren is een ‘magic touch’ nodig.

in-lite ontwikkelt al zo’n 25 jaar het perfecte licht voor de buitenruimte. Dit resulteert in een van de meest natuurgetrouwe verlichting die bestaat. Met de juiste kennis, producten en service laat in-lite zien wat verlichting voor jouw buitenruimte kan doen en dat is niet ingewikkeld. Het systeem werkt op 12 volt laagspanning waardoor iedereen het zelf eenvoudig en veilig kan installeren. De armaturen worden voorzien van hoge kwaliteit LEDs waardoor weinig energie verbruikt wordt en het licht zo natuurlijk en sfeervol mogelijk is. 

Met het in-lite assortiment is de grootste boom tot de kleinste plant sfeervol te verlichten. Doormiddel van de in-lite app stuur je de verlichting eenvoudig aan. Het biedt maximaal gebruiksgemak en geeft je volledige controle. Kleurverlichting, dimmen, alles is mogelijk. Er ontstaan nieuwe effecten, schaduwen, kleuren. Binnen een handomdraai verander je jouw tuin in een magische plek waar de gezelligheid doorgaat tot in de late uren.

Laat je inspireren op www.in-lite.nl