Bouwmanagement MONEL B.V.

‘Bouwmanagement MONEL, regelt de bouw wel!’

Bouwmanagement MONEL B.V.

Na een lange voorbereiding heeft u de beslissing genomen, u gaat bouwen of verbouwen! Nu alleen nog vergunningen regelen, het financiële plaatje rond krijgen, de juiste architect inschakelen en een aannemer zoeken. De bouw kan beginnen! Het lijkt allemaal erg logisch maar u moet in de diverse fasen van dit traject een groot aantal beslissingen nemen op het gebied van architectuur, kwaliteit, bouwtechnieken, keuze van leveranciers, energiezuinigheid, milieu, installatie- en bouwtechnieken. U krijgt van alle betrokkenen veel goed bedoelde adviezen maar deze roepen tegelijkertijd allerlei vraagtekens op. Ook moet u zich op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen en ervoor zorgen dat alle fasen van het bouwproces naadloos op elkaar aansluiten. Dit alles kunt u overlaten aan dé specialist.

Met meer dan 32 jaar ervaring bij diverse bouwondernemingen kan Bouwmanagement MONEL B.V. zich expert noemen op alle gebieden van bouwen en verbouwen. Wij analyseren uw behoeften en nemen uw zorgen uit handen zodat u kunt blijven genieten van uw aankoop. Als onafhankelijk adviseur beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van architecten, constructeurs, aannemers, onderaannemers, leveranciers en toeleverancier waardoor wij de beste prijs/kwaliteit kunnen garanderen. Met de juiste keuze van diverse partijen gecombineerd met een minutieuze bewaking van planningen en budget, bespaart u geld en tijd!

Bouwmanagement MONEL B.V. werkt via een vast concept bestaande uit negen fasen, van bouwwens tot en met realisatie. Deze fasen zullen in het offertetraject benoemd en tijdens de bouw bewaakt worden. Onze offertes zijn begrijpelijk, overzichtelijk en uitermate transparant van opzet , u zult hierin dan ook geen verborgen kosten tegenkomen. Het negen fasen concept is een logische opbouw als het gaat om het bouwen of verbouwen van uw huis of bedrijfspand maar uiteraard kunt u een aantal fasen overslaan of laten vervallen mocht u op een later tijdstip in het bouwproces met ons in zee gaan.

Bouwmanagement MONEL verdient zich altijd terug!