Vijverbouw Nederland 

‘De vijverspecialist van de Brabantse Kempen’

Vijverbouw Nederland 

Het bouwen van een Koi-, zwem- of natuurvijver, een waterpartij of fontein is een serieuze klus. Het vereist een gedegen voorbereiding, een duidelijk plan van aanpak, en ook het onderhoud is van niet te onderschatten belang.

Expertise is ook in deze branche onmisbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring mag Vijverbouw Nederland BV zich met recht de vijverspecialist noemen. Daarom kunt u uw vijverproject, dat uiteindelijk resulteert in een aansprekend en op maat gemaakt water in uw tuin, met een gerust hart aan ons overlaten.

Diverse hoveniers en tuinarchitecten weten ons te vinden en maken gebruik van onze diensten.

Door onze goede contacten met deze hoveniers en tuinarchitecten, kan Vijverbouw Nederland BV ook uw totale tuinproject verzorgen.

Of het nu gaat om de realisatie van een vijverproject van A tot Z, van plaatsbepaling tot ontwerp en van realisatie tot onderhoud, of wilt u zelf uw vijver aanleggen en komt u er niet helemaal uit, dan bent u bij Vijverbouw Nederland op het juiste adres.

Tevens bieden we ook op maat gemaakte onderhoudscontracten voor nieuwe of bestaande vijvers aan. Dankzij een of meerdere jaarlijkse servicebeurten, kunnen wij u geheel of gedeeltelijk ontzorgen, en bent u verzekerd van een goede waterkwaliteiten een juiste werking van de technische ondersteuning, die indien gewenst in uw vijver is gebruikt.