Garagedeuren van topkwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Brabant Deur staat al sinds de oprichting in 1993 voor kwaliteit, vakmanschap en het vervullen van wensen van de opdrachtgevers. Het in Eindhoven gelegen bedrijf geldt als dé specialist op het gebied van garagedeuren. Zij weten met de aanwezige kennis, jarenlange ervaring en een breed assortiment tot een voor u passende én gewenste oplossing te komen.

“Onze gedreven adviseurs nemen de klant mee langs de vele opties, kleur- en afwerkingsmogelijkheden en maatvoeren om vervolgens tot een garagepoort te komen die aansluit op de wensen en past bij de uitstraling van de woonomgeving,” legt Bart van den Hoogenhoff, eigenaar van Brabant Deur, uit.

Stevigheid en veiligheid

Alle garagedeuren van Brabant Deur worden in Nederland gefabriceerd van hoogwaardige materialen en worden geleverd met stevig en veilig hang- en sluitwerk. Onder alle garagedeuren verstaan we deuren zoals sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, zijwaarts schuivende garagedeuren en garagedeuren met glazen vensters.

Een goede voorbereiding, oog voor detail en vakmanschap maken dat het kwaliteitsbedrijf de diverse poorten uiteindelijk op perfecte wijze monteert.

Finishing touch

“Wij bieden onze garagedeuren in drie verschillende categorieën aan: SELECT-line, PREMIUMline en DESIGN-line. De laatstgenoemde categorie staat voor de luxe varianten die geheel op maat voor de opdrachtgever worden gerealiseerd.”

“Stijlvolle en hoogwaardige poorten die desgewenst opgaan in de stijl en sfeer van de architectuur ofwel varianten waarmee klanten een statement willen maken. Bijzondere poorten die gelden als een eyecatcher als je naar het exterieur kijkt”, aldus Bart van den Hoogenhoff, die aanstipt dat Brabant Deur bij de meer luxere projecten samenwerkt met architecten.

“Als ervaren specialist kijken wij allereerst of het technisch haalbaar is om het ontwerp uit te voeren. Daarnaast denken wij – indien nodig en gewenst – uiteraard ook nog mee op esthetisch vlak.”

Verschillende toepassingen

De bevlogen en ervaren vakman past garagedeuren niet alleen toe als afsluiting van een garage.

“Dankzij de komst van nieuwe duurzame materialen met hoge isolatiewaarde zijn verschillende toepassingen mogelijk. Zo plaatsen we van veel glas voorziene en openslaande deuren in tuinkamers en buitenverblijven. Dankzij de kracht van glas wordt de natuur letterlijk naar binnen gehaald. Deze extra leefruimtes worden onder meer gebruikt als hobbyruimte, werkplek of rustige tuinkamer”, geeft Bart van den Hoogenhoff aan.

“Wij bekijken elke situatie en passen onze deuren daar op aan.”

Fotografie: Sas Schilten

Ontdek de expertise van Brabant Deur, klik hier voor meer informatie.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.