Alphenberg Leather

‘Specialist in leer voor interior design’

Alphenberg Leather

Dat zijn de gevleugelde woorden die Alphenberg al meer dan 10 jaar als uitgangspunt gebruikt. De uitstraling van leer is stoer, chique, tijdloos en toch modern. Leer is bij uitstek geschikt voor toepassing op o.a. wanden, vloeren, plafonds, meubels, deuren en haarden. Voor Alphenberg is de uitdaging om samen met designers, architecten of interieurspecialisten tot een optimaal ontwerp te komen waarin creativiteit, kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De persoonlijke uitstraling en wensen van de opdrachtgever zijn daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

Leer is een 100% natuurproduct. De verwerking van huid tot leer gebeurt op basis van biologisch afbreekbare stoffen. Met respect voor natuurlijke elementen en het unieke karakter bewerken we de huiden zelf tot de perfecte kleur. Duurzaam ook, want al klinkt dat wat minderwaardig, leer is uiteindelijk een restproduct. “Minderwaardig” wordt door de vakkennis en meesterschap omgezet naar “hoogwaardig”.

Alphenberg werkt vanuit haar indrukwekkende en creatieve showroom. Gevestigd in een fraai 19e eeuws pand in het centrum van Waalwijk waar, na een ingrijpende verbouwing, verschillende stijlelementen op een unieke wijze gecombineerd zijn. U bent daar van harte welkom om samen met ons uw toekomstplannen op het gebied van wonen vorm te geven, durven dromen en de mogelijkheden te onderzoeken om het mooist mogelijke te realiseren.

Contact
Grotestraat 180
5141 HD, Waalwijk
Tel: +31 [0] 73 747 0085
office@alphenberg.com
www.alphenberg.com