Behaaglijk Wonen

‘Een krasvrije gietvloer voor de woning van uw dromen’

Behaaglijk Wonen

Jan Vink van Behaaglijk wonen startte als interieuradviseur. Hij ontwierp met name badkamers. ‘Maar ik wilde ook wel eens een keer wat anders dan altijd maar tegels.’ Want die voegen en naden, die worden er na verloop van tijd niet mooier op. Een gietvloer is een populair alternatief. Het moderne karakter, de naadloze afwerking en strakke uitstraling spreekt aan. Logisch! Totdat de vloer slijt, verkleurt of bekrast raakt.

Kan dat ook anders? Jan stuitte op een video op Facebook. Een Italiaanse leverancier toonde zijn decoratieve wanden. Dat leek Jan wel wat. Helemaal toen hij hoorde dat de dochteronderneming gietvloeren had van sterk materiaal. De krachtige lavasteen maakt vloeren krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Daar wilde Jan wel meer van weten. Hij houdt van korte lijntjes, dus vertrok hij zelf naar Italië.

Enthousiast kwam hij terug. Onderhoudsvrije vloeren zonder voegen, met een exclusieve uitstraling. Dat Nederland dit nog niet had! Daar bracht Jan verandering in. Italiaanse vloeren liggen inmiddels al in meerdere Nederlandse woningen.

Kiest u voor een gietvloer van Behaaglijk Wonen? Dan kunt u vakmanschap verwachten. Het team is gespecialiseerd in deze Italiaanse gietvloer. ‘Wij beschikken over mensen die het kunnen aanbrengen. Ze hebben een cursus gevolgd om zo de kwaliteit en kwantiteit te kunnen garanderen.’ U kunt vertrouwen op hun expertise. Net als op hun eerlijke, open en directe karakter. Een familiebedrijf waar u op kunt rekenen!

Contact
Venturistraat 2P
6718 XW Ede
Tel: 0318 425010
info@behaaglijkwonen.nl
www.behaaglijkwonen.nl