De Rooy Steel Doors

‘Luxe stalen binnendeuren’

De Rooy Steel Doors: luxe stalen binnendeuren

De Rooy Steel Doors ontwerpt, produceert en monteert al jaren op ambachtelijke wijze stalen deuren. De stalen deuren van De Rooy zijn uniek en kwalitatief hoogwaardig. Vakmanschap en innovatie kenmerken de werkwijze en deuren van De Rooy Steel Doors, waarbij een hoge kwaliteit van begin tot eind centraal start.

Kwalitatief hoogwaardige stalen deuren

De Rooy Steel Doors maakt stalen deuren met verrassende combinaties, met bijvoorbeeld hoogwaardig leer, een exclusieve Royor coating of het bijzondere Glairon glas. Daarnaast kiest het familiebedrijf ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers, zoals het FritsJurgens taatsmechanisme. De volledige productie, montage en het aanbrengen van de luxe coatings ligt in eigen hand, zodat het eindresultaat altijd perfect is.

Showroom in Veenendaal

Wilt u de kwaliteit van de stalen deuren in het echt zien, voelen en ervaren? Wilt u advies krijgen over de mogelijkheden? Of wilt u inspiratie opdoen en alle opties bekijken? Dan bent u van harte welkom in de stalen deuren showroom in Veenendaal, waar De Rooy Steel Doors haar uitgebreide collectie stalen deuren graag aan u toont. De ervaren collega’s laten u zien wat er allemaal mogelijk is en stellen samen met u een deur samen die precies past bij uw interieur.

 In de showroom vindt u alle mogelijkheden voor stalen deuren. Zo vindt u hier stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren en stalen schuifdeuren van De Rooy Steel Doors. Ook staan in de showroom vrijwel alle modellen, van de viervlak-Dudok tot het unieke ontwerp van architect Osiris Hertman.

Unieke productiewijze, beschermd met een octrooi

De unieke productiewijze van de stalen deuren van De Rooy is beschermd met een octrooi. Dit octrooi bevestigt de kwaliteit en het vakmanschap van De Rooy-creaties. Uniek aan de werkwijze is dat de stalen deuren geen lasnaden hebben. Hierdoor zijn de frames sterker én zien ze er mooier uit. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van staal en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.