Het Schippertje 

‘Sierlijsten voor wand en plafond’

Het Schippertje

Sierlijsten voor wand en plafond

Een klassieke draai aan een modern interieur zorgt voor warmte en sfeer in huis. Eén van de mooiste manieren om dit te doen is met sierlijsten aan de wand of het plafond. Het Schippertje is al meer dan 50 jaar de ambachtelijke maker van sierlijsten en ornamenten van gips. Wij verzorgen het hele proces: van de productie tot stijladvies en montage.

Bij sierlijsten denk je snel aan chique grachtenpanden uit de 19e eeuw. Daarin komen onze producten natuurlijk geweldig tot hun recht. Maar ook voor modernere woningen bieden wij een ruim assortiment! Met sierlijsten op de wand of het plafond kun je een schitterend lijnenspel creëren dat aansluit bij de rest van jouw interieur.

Advies op maat

Wij begrijpen dat je niet elke dag sierlijsten uitzoekt. Het Schippertje heeft daarom altijd ervaren adviseurs beschikbaar. Zij maken elke dag ontwerpen op maat voor woningen, horecagelegenheden en kantoorpanden. Samen met jou (of met een interieurarchitect) zoeken we de sierlijsten en ornamenten die passen bij jouw smaak en de stijl van jouw woning.

Het Schippertje produceert haar hele assortiment zelf in Harderwijk. Daar bevindt zich ook de showroom. Hier zijn al onze producten te zien. Ook zijn er meerdere voorbeeldplafonds en voorbeeldwanden in allerlei stijlen. Zo krijgt u een prachtige indruk van het eindresultaat van uw project!

Contact
Celsiusstraat 11
3846 BK Harderwijk
Tel: 0341 – 418461
info@het-schippertje.nl
www.het-schippertje.nl