Jamé

‘Meubitrend’

Jamé

Jamé: Tijdloos design voor ieder interieur

Een eigenzinnige zittenblijver, een moderne hoekbank, een betaalbare designbank of een elementenbank voor het hele gezin… Jamé is al ruim veertig jaar dé specialist als het gaat om banken en fauteuils en sinds 2022 hebben eettafels en bijzettafels aan de collectie mogen toevoegen. Meubelen die door mensenhanden worden gemaakt in Nederland. Met aandacht, vakmanschap en liefde voor het vak. Designmeubelen van eigen bodem die een tijdloze basis vormen voor elke eigentijdse woonsfeer.

Alle onderdelen van Jamé worden in onze eigen fabriek in Oss ontworpen en geproduceerd. Hier wordt gewerkt met geavanceerde machines, maar de kleinste details worden vakkundig met de hand afgewerkt. Bewonder de verrassende verhoudingen, de fraaie belijningen in de romp, het ultieme zitcomfort van de kussens en de verfijnde stiksels in de stoffering.

Elk meubel van Jamé heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom hebben de modellen geen nummer, maar een naam. Ieder met unieke details waardoor er voor elke woonstijl een passende sfeermaker te vinden is. Bekijk de collectie online of bij een van onze dealers en laat je informeren over de mogelijkheden en stoffen.

Contact
Grevelingenmeer 9
53347 JP Oss
Tel: +31 (0)487 58 88 00
info@jame.nl
www.jame.nl