Masterlight

‘Sinds 1987 producent van kwalitatieve designverlichting’

Masterlight

Sinds 35 jaar is Masterlight reeds actief als producent van verlichtingsarmaturen. Het kantoor van Masterlight bevindt zich in Panningen, nabij Venlo. Op deze locatie worden de producten die wij aanbieden ontworpen, geproduceerd en vanuit ons warehouse geleverd naar onze afnemers in heel Europa. Masterlight heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom gebruiken wij hoofdzakelijk materialen en componenten van Europese toeleveranciers welke zorgvuldig zijn geselecteerd.

De collectie van Masterlight bestaat uit een zeer groot aantal armaturen series, welke ieder zijn opgebouwd uit armaturen voor diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld staande armaturen, hangarmaturen of wandarmaturen. Dit betekend dat men dezelfde stijl in het gehele interieur op diversen manieren kan toepassen. In de collectie zijn daarnaast meerder stijlrichtingen opgenomen, variërend van modern/eigentijds tot klassiek en industrieel. Aanvullend op de eigen collectie decoratieve armaturen, biedt Masterlight een ruime hoeveelheid technische verlichtingsarmaturen aan van o.a. het hoogwaardige merk Arkoslight. Met deze combinatie kan Masterlight haar klanten een passende oplossing bieden voor elk verlichtingsvraagstuk.

Doordat Masterlight het proces van ontwerp tot eindproduct in eigen hand heeft, kan het bedrijf haar klanten vele opties voor maatwerk bieden. Masterlight biedt maatwerkmogelijkheden zoals aangepaste maten, kleuren of het aantal pendels op armaturen uit eigen collectie. Maar ook produceren wij armaturen volledig naar wens van de klant. Hiervoor werken wij nauw samen met de (interieur)architect van de opdrachtgever. Vele afnemers uit diversen branches maken reeds gebruik van onze dienstverlening en producten.

Masterlight biedt ook ondersteuning door het geven van lichtadvies of door het opstellen van een lichtplan. Dit stelt onze relaties in staat om vooraf aan realisatie al een duidelijke indruk te krijgen van het lichtbeeld in een project en daarnaast kan er direct getoetst worden of het ontwerp voldoet aan de normen en regelgeving.

Contact
Industrieterrein 102-104
5981 NC, Panningen
Tel: 0(031) 77 30 78 684
info@masterlight.com
www.masterlight.com