PGA Groep

‘Wij vertalen uw identiteit naar uw interieur’

PGA Groep 

Met persoonlijk gerichte aandacht u ontzorgen, is ons doel!

De PGA Groep is al 30 jaar een platform voor stijl en creativiteit. Wij ontwerpen en realiseren exclusieve interieurs en verlichtingsoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt, vernieuwend en vol passie. Samen met ons kiest u voor een totaalconcept dat uw cultuur en identiteit weerspiegelt en bijdraagt aan een omgeving waarin u zich thuis voelt.Onze kracht ligt in het uitvoeren van het gehele traject. Van het 1e ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie.

Een goede inrichting van uw huis is van essentieel belang. Het uitgangspunt, de start, bent uzelf. Wij luisteren naar uw wensen en we combineren dit met de mogelijkheden. Door onze ervaring weten wij welke bouwpartners, ontwerpers, meubels en materialen passen bij uw verwachtingen. Wij ontwerpen interieurs die tot de verbeelding spreken. Om u een goed beeld te geven ontwerpen we het interieur in zowel 2D als 3D. Hierdoor krijgt u een ruimtelijk gevoel en kunt u letterlijk de sfeer ‘proeven’ van het nieuwe interieur.

Van het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie, gedurende het hele traject ontvangt u deskundige begeleiding. Daar ligt onze kracht. PGA Groep kan u helpen met de totaalinrichting van uw huis. Van een productvoorstel tot materialisatie en van het ontwerp van de inrichting tot het ontwerp van een badkamer of keuken. Samen gaan we voor een stijlvol en creatief ontwerp en realiseren we exclusieve interieurs die volledig naar uw wens zijn.

Maak een afspraak en kom langs Heeft u vragen omtrent inrichting, verbouwingen, producten of materialisatie dan kunt u met ons contact opnemen. Vergeet niet om van tevoren een afspraak te maken door te bellen naar +31 (0)40-2130130 of mail naar info@pga.nl.

Contact
Schoonhoeve 1
5611 PW Eindhoven 
Tel: +31 (0)40 213 01 30
info@pga.nl
www.pga.nl