C.W. Rustiekbouw

‘Fire is my life’

C.W. Rustiekbouw

Op mijn negentiende kocht ik mijn eerste marmeren haard en bouwde deze zelf vol trots in mijn huis. Nu verkoop, restaureer en installeer ik antieke schouwen en unieke design haarden. De haard brengt warmte, comfort, rust en harmonie in iedere woning en is het middelpunt van een kamer!” Gedreven door onze passie voor het vak doen we alles zelf, van ontwerp tot realisatie: de fundering, de schoorsteenkap, zelfs het metselen: alles door 1 bedrijf.

Maatwerk; uw eigen ontwerp

Iedereen heeft zijn eigen verwachtingspatroon en er is veel keuze. Stoken op hout of gas? Open of gesloten met glas? Een moderne of antieke schouw?  Een automatische glazen liftdeurhaard (domotica-systeem). We denken in oplossingen en laten ons niet beperken. Colard heeft een liftdeurhaard gelanceerd zonder vaste afmetingen. De haard wordt op maat gemaakt en de glasplaat sluit met een afstandsbediening.

Gasloos? Bio ethanol haard: geen kanaal, geen verbouwing, wel een sfeervol vuur!

“Welke haard het best in deze tijd van energietransitie past? De reukloze energiezuinige biologische brandstof bio-ethanol haarden worden ingebouwd bij gasloze woningen/appartementen.

Buitenland

Vanwege onze passie, expertise en maatwerk zijn we internationaal veel gevraagd. We werken in Europa, dus ook in uw vakantiewoning in het zuiden. Uw kasteel? Ambachtswerk of exclusief design? Wilden mensen vroeger één haard, tegenwoordig wil men er in verschillende kamers een. Ik heb zelfs 21 haarden gezet in een kasteel! Een mooie uitdaging, een fantastisch project met indrukwekkend resultaat; een trots gevoel… de klant tevreden en wij ook!

Contact
Stadshaven 4
5256 BA Heusden
Tel: 06 51 51 44 33
info@cwrustiekbouw.nl
www.cwrustiekbouw.nl