Studio MBC

‘Ontwerpt licht | interieur’

Studio MBC

Studio MBC is gespecialiseerd in het maken van stijlvolle en exclusieve interieurontwerpen en maatwerk lichtplannen tot aan realisatie voor zowel woon- als werkomgevingen.

Studio MBC bestaat uit een klein team van creatieve designers die in nauwe samenspraak met de klant tot mooie en passende ontwerpen komt. Geen één ontwerp is hetzelfde en elk ontwerp is maatwerk. Daarbij wordt in elk ontwerp gezocht naar het samenspel van subtiele kleuren en mooie materialen om de juiste balans te creëren.

In het werk van Studio MBC gaat het vooral om de totaalvisie. Het geheel moet kloppen en passen bij de opdrachtgever. Studio MBC heeft naast interieurontwerpers ook een lichtontwerper in huis. Om het ontwerp compleet te maken, wordt aan de hand van het interieurontwerp dan ook een passend lichtontwerp uitgewerkt. De juiste verlichting is essentieel en laat het interieur tot zijn recht komen.

Samen met vaste partners kan Studio MBC het hele traject van a tot z uit handen nemen. Zij streven er naar om woon- en werkomgevingen om te toveren tot unieke plekken om thuis te komen, te werken en te genieten met familie en vrienden. Studio MBC brengt uw interieur graag tot leven met een exclusief en persoonlijk ontwerp dat bij u past.

Contact
Edisonstraat 43
2811 EM Reeuwijk
Tel: 0182 76 39 87
info@studiombc.nl
www.studiombc.nl