‘t Klooster interieurmakers

‘Advies . Ontwerp . Realisatie ‘

‘t Klooster interieurmakers

’t Klooster Interieurmakers is in 1995 opgericht door Hans en Ingrid van Diepen. Het voormalige nonnenklooster in Bovenkarspel is door de jaren heen stijlvol ingericht en ontwikkelde zich tot een inspirerend woonconcept en ontwerpstudio. De stijlkamers van ’t Klooster zijn het decor van creativiteit en vakmanschap. Na zijn studies Bouwkunde en Interieurarchitectuur deed zoon Mathijs bij diverse bureaus ervaring op in high-end design en trad vervolgens toe tot het familiebedrijf. Door de jaren heen ontwikkelden Hans, Ingrid en Mathijs een concept van advies en ontwerp tot realisatie en styling. Een krachtige samenwerking, waarbij de drie elkaar versterken op alle creatieve vlakken. Dit doen zij echter verre van alleen: met het team van interieuradviseurs, meubelmakers, schilders, installateurs en uitgebreid netwerk van vakmensen heeft ’t Klooster het talent en de expertise in handen om ieder project creatief in te vullen. Door hun aanpak kunnen ze een project geheel naar zich toe trekken, maar ook gemakkelijk schakelen als de aannemer uit de koker van de opdrachtgever komt.

Het ontwerp van onze studio blijft de leidraad. ‘t Klooster is vaak vanaf het begin aangelijnd in het bouwproces, levert de smaakbepalende materialen aan en vervaardigt de keuken en ander maatwerk meubilair in eigen workshop. Altijd op maat. Door de korte lijnen biedt het bedrijf een prettige ondersteuning in het maken van de cruciale keuzes, maar ook in de kleinste details die uiteindelijk het verschil maken.

“We streven naar een bepaalde rust en geborgenheid in onze ontwerpen. Een optimale balans zonder overbodige elementen, waarin opdrachtgevers kunnen genieten van een comfortabel en hoogwaardig interieur. Maar vooral met een persoonlijke twist.”

Ontdek de projecten van ‘t Klooster interieurmakers