The Grand Interior

‘THE WORLD OF THE GRAND’

The Grand Interior

The Grand Interior biedt een meeslepende wereld van glamoureuze verfijning. Samen met onze klanten realiseren wij projecten in alle soorten en maten. Wij begeleiden u bij elke stap in het proces. In The Grand ontwerpstudio bouwen wij aan het fundament.

Elk geweldig project begint met een goed ontwerp. Elk goed ontwerp begint met een goed gesprek. Bij The Grand luisteren we naar u. Alle ontwerpen worden aan u gepresenteerd in 2 of 3 D visualisaties. Door ons strikte projectmanagement blijven wij betrokken en zorgen wij ervoor dat uw project exact wordt uitgevoerd zoals gepland.

Meubilair op maat. Stijlvol, tijdloos en uniek. Gemaakt in perfecte harmonie. Samen met het ontwerpteam van The Grand Interior creëren we duidelijke afbeeldingen voordat we uw blikvanger in de rijkste materialen produceren. Wij concentreren ons op hoogwaardige materialen, luxueuze stoffen en duurzame constructies om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke producten krijgen. De grand biedt ook high-end sanitair, wandafwerking/decoratie en prachtige (houten) vloeren. Alles wat nodig is om uw droomproject niet alleen in te richten maar ook te stylen.