Vestia Kachels

‘Vuur in huis… betekent warmte en sfeer’

Vestia Kachels & Haarden

 

Een thuisgevoel met Vestia kachels en haarden!

Leven in een mooi huis betekent niet automatisch een thuisgevoel. U kent dat gevoel vast wel; thuiskomen in een huis waar u zich geborgen voelt, waar warmte en gezelligheid u omarmen.
Bij Vestia kachels en haarden dragen ze, met een grote diversiteit aan exclusieve en duurzame sfeerverwarming, al jaren bij aan dat fijne thuisgevoel omdat ze weten dat een haard of kachel meer is dan een aanvulling op het interieur.

Vanuit hun technische kennis en, volledig gecertificeerde, expertise creëert het team van Vestia Kachels dan ook haardconcepten die volledig aansluiten bij uw interieur.
Een toegevoegde waarde naar uw persoonlijke smaak en wensen.
Gebundelde krachten, in samenwerking met architecten, interieurbouwers en -ontwerpers en aannemers, maken soms nog meer mogelijk. En dat maakt elk project uniek.

Gericht op de toekomst, en de duurzame manier van (ver)bouwen, behoren inmiddels ook unieke realisaties met een haard of kachel als duurzame warmtebron tot de mogelijkheden.

Vestia Kachels richt zich, met hun bedrijfstak Vestia Warmtetechniek, specifiek op het realiseren van toekomst bestendige verwarmingssystemen. Hiermee kan uw huis worden voorzien van een duurzaam, intelligent verwarmingsconcept met toekomst. Verwarmingsconcepten waarmee u uw huis zonder gas, en naar behoefte, kunt verwarmen. Van puur een warmtepomp in combinatie met een watervoerende houthaard (cv-haard of -kachel) met buffervat, tot aan een complete combinatie van warmte opwekkers als ook een pelletketel, biomassaketel, zonnecollectoren met een centrale systeemopslag; een warmte verdeelcentrale.
Dé emissievrije, duurzame en zelfvoorzienende manier van verwarmen met maximale efficiëntie.
Waar functionaliteit en aangenaam genieten elkaar treffen.

Want als ze bij Vestia Kachels en Haarden dan toch warmte brengen, dan doen ze dat goed!

Contact
Jules Verneweg 22
5015 BM Tilburg
Tel: 013 543 3965
info@vestiakachels.nl
www.vestiakachels.nl