VSB Wellness

‘Trandsetter in maatwerk wellness -en interieurprojecten’

VSB Wellness & interieur


VSB Wellness kiest ervoor geen trendvolger maar een trendsetter te zijn. Met al ruim 30 jaar ervaring zijn wij de marktleider in onze branche. Onderscheidend in design en uitvoering voor maatwerk wellness en interieur. Elke opdracht is anders en wij leveren altijd maatwerk, met de individuele wensen van de klant in het achterhoofd.

Van whirlpools, binnen- en buitenbaden of complexe wellnessvoorzieningen  tot een ingetogen (infrarood)sauna. Maar ook een grootschalig topdesign wellnesscentrum of complete interieurprojecten voor woningen: VSB heeft alle variaties in haar portefeuille. VSB Wellness werkt met grote opdrachtgevers en met particulieren, door het hele land en in het buitenland. We voeren kleine, eenvoudige opdrachten uit en hebben ruime ervaring met grootschalige en complexe wellnesscentra en interieurprojecten. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij, voor ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld kunt u bij ons terecht.

Wellness & interieur uit eigen fabriek
Misschien ligt hier wel onze sterkste kracht. Wij ontwerpen, produceren en installeren alles volledig zelf met ons vakkundige team. Wij ontzorgen u vanaf het begin en zorgen voor het complete traject. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen, passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Zowel technische tekeningen als prachtige 3D-visuals om het allemaal nog beter in beeld te brengen. Ondersteund met de beste technische voorzieningen in ons moderne machinepark. Met oog voor detail, voor smaak en interieur, voor comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Bij VSB Wellness werken we samen aan het realiseren van de dromen van onze klanten. U heeft een idee, wij realiseren het graag!

Wij ontvangen u graag in onze inspirerende showroom (Diessen) zodat wij u wensen kunnen doorspreken. Onze adviseurs denken graag mee om uw ideeën te realiseren.

Maatwerk wellness & interieur, uniek in Nederland, maar voor VSB een vanzelfsprekendheid!

Contact
Sprenkeleind 18-20
5087 LD Diessen
Tel: +31 013 504 7000
info@vsbwellness.nl
www.vsbwellness.nl