Cruisen met een zeilboot | Star Clippers

Cruisen met een zeilboot

Star Clippers heeft drie zeilboten die door de geringe diepgang dichtbij eilanden, stranden en bezienswaardigheden kan ankeren (en ver van de cruiseterminals). De vaarroutes bieden een mooi evenwicht tussen de klassieke aanloophavens en de kleinere exclusievere.

Indrukwekkende vier- en vijfmasters

De indrukwekkende vier- en vijfmasters hebben een kleine passagierscapaciteit; slechts 166 en 227 en elk schip heeft het comfort van een megajacht. Er is een verfijnde keuken met lokale specialiteiten (gebaseerd op de bestemming en gasten kiezen wanneer en met wie ze willen eten.

Verschillende activiteiten

Qua activiteiten mag je in de mast klimmen, de zeilen helpen hijsen, in het boegsprietnet gaan liggen, zeemansknopen leren leggen of op de sterren leren navigeren, bbq-en op een exotisch strand, yoga aan dek, en vele excursiemogelijkheden aan land etc. etc. Er is ook een breed scala aan watersporten; snorkelen, kajakken, paddelen, windsurfen en waterskiën.

Kerstcruises

Voor de kerstcruises 2023 en boekingen voor het zomer- of winterseizoen 2024-2025 lopen aantrekkelijke vroegboek-acties.

Caribbean
Zeilboot1
Zeilboot op zee
Deck
Suite
Watersport
Bemanning

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

Logo van het bedrijf departures