De “ultimate hideaway” in het One & Only Portonovi hotel Ι Montenegro

Genieten in het mooie Montenegro

One&Only Portonovi is een schitterend toevluchtsoord met een verbluffende architectuur en design, gelegen aan de ingang van de Boka Baai in Montenegro en uitkijkend over een dramatische kustlijn met bergpanorama’s. Geniet van het afgelegen zandstrand, sprankelende zwembaden en wereldklasse restaurants. Voor ontspanning en welzijn is er de revolutionaire wellness Chenot Espace.

Ultimate Hideaway

Het One&Only Portonovi hotel is ontworpen in de lokale Italiaanse stijl van de omliggende stadjes, inclusief boogramen, stenen zuilengangen en terracotta daken. De 123 kamers en villa’s zijn ontworpen door Jean Michel Gathy en doen denken aan traditionele Montenegrijnse huizen. Het hotel heeft twee hoofdrestaurants, waaronder Sabia aan het strand en de adults only bestemde Tapasake Club rond het zwembad.

Chenot Spa Espace

Daarnaast biedt One&Only Portonovi ook verschillende vormen van ontspanning aan: tennis, gratis niet-gemotoriseerde watersporten, privéstrand, buitenzwembad, binnenzwembad en fitnesscentrum. Er is ook een 4.000 m² grote spa. De Chenot Spa Espace biedt op maat gemaakte programma’s en behandelingen. 

Hotel

Speciale aanbieding voor lezers van de EXCELLENT

Voor lezers van Excellent is er een aanbieding boek een villa met privé-zwembad voor 7 nachten en geniet van een gratis 8stenacht en gratis privé transfers vanaf de luchthaven Tivat of Dubrovnik. Gratis minibar (dagelijks aangevuld), dagelijks ontbijt in de villa. Een privé Boka baytour aan boord van de Nessey boot van het resort, een privé bbq-diner in de villa bereid door een privékok en gepersonaliseerde hostservice.

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

Suite
Restaurant
Welness
Zwembad
Kamer
Ligbedden