RRL Villas

‘Uw Nederlandstalige makelaar en bouwspecialist aan de Costa Blanca’

RRL Villas

Een professioneel vastgoedteam met meer dan 20 jaar ervaring

RRL Villas is een gevestigd makelaarskantoor actief in het midden- en hogere segment van de markt en een bureau voor het ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden van nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten in diverse bouwstijlen en diverse prijsklassen.

Het meertalige team van het kantoor in Altea heeft ruim 20 jaar ervaring in de Spaanse vastgoedmarkt en specialistische kennis op het gebied van nieuwbouw en renovatie en staat steeds volledig tot uw beschikking om u te adviseren en te begeleiden bij de aankoop, verkoop, bouw en gedeeltelijke of volledige renovatie van uw woning aan de Costa Blanca Noord welke de 3 pijlers van onze bedrijfsactiviteiten vertegenwoordigen.

RRL Villas biedt een uitgebreide service voor de communicatie, het papierwerk en de technische opvolging van bouw- en renovatieprojecten in samenwerking met een breed scala aan professionals zoals architecten, landmeters, geologen en gevestigde lokale bouwbedrijven. Verder kan RRL Villas gespecialiseerde lokale kantoren aanbevelen voor juridisch en fiscaal advies, advocaten, verzekeringsmaatschappijen, lokale banken en verhuurbedrijven.

Het kantoor is geregistreerd als gecertificeerd makelaar in de Comunidad Valenciana: registratienummer RAICV 1452.

Bent u geïnteresseerd in de koop, bouw of renovatie van een woning aan de Costa Blanca Noord? Neem contact op met het team van RRL Villas. 

Contact
Bram Olijslagers
Tel: 0031 (0) 6 53618374
Bram@rrlvillas.com
www.rrlvillas.com