Te koop | Van Goghlaan 13

Saelmans Makelaardij

Indeling

Voorterrein en entree
Vanuit de ‘’Kazernelaan’’ is er middels een sierlijke elektrisch bedienbare toegangspoort (incl. video-intercom) toegang tot het riante voorterrein. Het voorterrein biedt voldoende ruimte om meerdere auto’s op eigen afgesloten terrein te parkeren. Vanuit het voorterrein zijn de statige overdekte hoofdentree, de 2e entree en de dubbele garage toegankelijk. De woning is recentelijk voorzien van nieuw schilderwerk en buitensensoren t.b.v. het alarm.

Ontvangsthal
Riante ontvangsthal met meterkast, garderobe, en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een marmeren tegelvloer (voorzien van vloerverwarming) en heeft een smaakvolle wandafwerking. De hal is op diverse plaatsen voorzien van sfeervolle wandlichtpunten. Vanuit de de hal zijn de woonkamer, kantoorruimte en trapopgang naar de verdieping toegankelijk.

Woonkamer

Zitgedeelte
Zeer riante woonkamer, bestaande uit een groot zit-, eet- en TV-gedeelte. Het zitgedeelte biedt voldoende ruimte voor een riante zitgelegenheid met meerdere banken en/of stoelen en salontafel(s). In het zitgedeelte bevindt zich een sfeervolle houtgestookte haardpartij. Vanuit het zitgedeelte is er middels openslaande deuren toegang tot de zijtuin. De grote raampartijen en openslaande deuren met glas zorgen voor veel lichtinval een prachtig contact met de tuin en bosrijke omgeving. Diverse raampartijen zijn voorzien van inpandige, elektrisch bedienbare rolluiken, elektrisch bedienbare screens en/of handmatig bedienbare zonneschermen/markiezen. Het zitgedeelte is zeer ruim van formaat en staat in open verbinding met het eet- en TV-gedeelte. De plafonds zijn voorzien van fraaie sierlijsten en maatwerk koven t.b.v. de gordijnen. Op diverse plaatsen bevinden zich stopcontacten op hoogte.
De sfeervolle houtgestookte doorkijkhaard is afgewerkt met een marmeren omlijsting en haardplateau en staat in contact met zowel het zit- als eetgedeelte.

Eetgedeelte

Het eetgedeelte is evenals het zitgedeelte ruim van formaat, smaakvol afgewerkt en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin. Het eetgedeelte staat in open verbinding met de rest van de woonkamer.Vanuit het eetgedeelte zijn de leefkeuken en ontvangsthal toegankelijk. De leefkeuken is toegankelijk middels een houten schuifdeur met glas.
Diverse getoonde kasten, dressoirs en meubels zullen in overleg ter overname worden aangeboden. De gehele woonkamer is afgewerkt met een ‘’whitewash’’ parketvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots.

Leefkeuken

Kookgedeelte
Vanuit het eetgedeelte is er middels een schuifdeur toegang tot de leefkeuken. De leefkeuken bestaat uit een kookgedeelte, een eetgedeelte en een leesgedeelte. Het kookgedeelte bestaat uit een kwalitatieve U-vormige hoogglans “Poggenpohl’’ keukenopstelling. De keuken is afgewerkt met een marmeren tegelvloer (voorzien van vloerverwarming) en is voorzien van diverse inbouwspots. De keuken bestaat uit diverse boven- en onderkasten, lades, apothekerskast en een groot granieten werkblad met dubbele spoelbak, ‘’Gaggenau’’ friteuse, ‘’Bosch’’ inductiekookplaat (2021) en ‘’Gaggenau’’ grillplaat. De keuken beschikt daarnaast over een ‘’Gaggenau’’ afzuigkap, ‘’Miele’’ Imperial high-pressure stoomoven, ‘’Miele’’ oven (2021), een grote koelkast en een vaatwasser. De keuken biedt tevens plaats aan de video-intercom.

Eetgedeelte
Het centraal gesitueerde eetgedeelte biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen. Vanuit het eetgedeelte is er een fraai zicht op het (overdekte) terras en de tuin. Het (overdekte) terras en de tuin zijn toegankelijk middels een tweetal schuifpuien (waarvan één met schuifhor). De leefkeuken is voorzien van ingebouwde airconditioning, een TV-aansluiting en inbouwspeakers. Aan de achterzijde van het eetgedeelte bevindt zich het leesgedeelte. Vanuit het eetgedeelte zijn tevens de koelcel en het portaal naar de bijkeuken, badkamer, kelder, garage, separate entree en de ontspanningsruimte toegankelijk.

Bijkeuken

Riante, geheel betegelde bijkeuken met een dubbele uitstortgootsteen, een kamerbrede en -hoge schuifkastenwand en witgoedaansluitingen. De te openen raampartijen zorgen voor een aangename daglichttoetreding en een fraai zicht op de achtertuin.

Overloop

Middels de statige trappartij met trapbekleding is er toegang tot de overloop op de verdieping. De trappartij beschikt over fraaie ijzeren leuningen en is voorzien van diverse sfeervolle wandlichtpunten. De overloop is afgewerkt met een ‘’whitewash’’ parketvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van sfeervolle wandlichtpunten en diverse inbouwspots. Vanuit de overloop zijn 5 ruime slaapkamers (waarvan één met badkamer en suite), 2 separate badkamers, een separate toiletruimte, de (doorloop) kleedkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping toegankelijk. De gehele verdieping beschikt over airconditioning.

Slaapkamer

Riante (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de linkerzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking (2013), heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots. Middels openslaande deuren is het balkon aan de linkerzijde van de woning toegankelijk. De kamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot tweepersoonsbed en beschikt aan weerszijden over kamerhoge en -brede maatwerk kledingkasten en lades met diverse hang- en leggedeelten. Het centraal geplaatste dressoir is voorzien van een automatische TV-lift met bijbehorende voorzieningen en is aan de achterzijde voorzien van diverse berglades met veel praktische bergruimte. De deur en raampartij ter plaatse van het balkon en de te openen raampartij ter plaatse van de dakkapel is voorzien van een (schuif)hor en een elektrisch bedienbare inpandige rolluiken. De kamer is tevens voorzien van ‘’Tosot’’ airconditioning (2021).Middels een schuifdeur is de riante badkamer en suite toegankelijk.

Badkamer en suite

Riante badkamer en suite met een groot ligbad, douche en een tweetal waskommen met een groot bijbehorend marmeren blad en een grote wand- en make-up spiegel. De badkamer beschikt tevens over een ingebouwde maatwerk badkamerkast en een praktische nis. De badkamer is grotendeels betegeld met marmeren tegels en mozaïek details. De badkamer beschikt daarnaast over een sfeervol wandlichtpunt, diverse inbouwspots en is voorzien van vloerverwarming. Ter plaatse van de overloop bevindt zich tevens een muurkast t.b.v. een deel van de technische installaties.

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier