Te Koop | Manson stijl met fantastisch zeezicht in Denia

RRL Villas

PRIJS: €1.599.000,- excl. ovb. en k.k.

Grote buitengewone villa met prachtig panoramisch uitzicht op zee en de vallei. Gelegen op de heuvel van de prestigieuze urbanisatie La Sella met een bekende 27-holes golfbaan en een Marriot 5-sterren hotel. Woonruimte op 2 verdiepingen. Er is ook een benedenverdieping die door de koper verder kan afgewerkt worden. 

keuken
woonkamer
Woonkamer met lichtere tinten

Op de begane grond: woonkamer met trap en open haard, zitkamer, eetkamer, slaapkamer met aangrenzende badkamer en 2 bergruimtes.

slaapkamer
badkamer
slaapkamer

Op de eerste verdieping: slaapkamer met aangrenzende badkamer, 2 gastenslaapkamers met ‘Jack and Jill’ badkamer, nog een kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer of studeerkamer, groot terras.

Exterieur: mooi terras, tuin met automatisch irrigatiesysteem, 4×9m zwembad met zeer groot zonneterras, garage, off-road parking voor meerdere auto’s, buitenkeuken en douche.

Kenmerken: Airco warm/koud, warm water op elektriciteit, dubbel glas, inbouwkasten, jaloezieën, houtkachel. Het huis wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

tuin
zwembad

BIJZONDERHEDEN:

•             Woonoppervlakte 310m2

•             Perceel 1382m2

•             Prachtig panoramisch uitzicht 

•             Gelegen in prestigieus resort La Sella

Spanje villa zwembad

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 05 13  bram@royal-residence.com