Te koop | Oranjestraat 68 te Schiedam

Maarten Makelaardij & Hypotheken

Een zeer stijlvolle en werkelijk unieke dubbele woning in Schiedam, dé Jeneverhoofdstad van de wereld, gelegen op een schitterende locatie met uitzicht op de Nieuwe Haven en op 15 minuten afstand van het centrum van Rotterdam!

Woning met grote eettafel en stoelen
Stalen zwarte schuifdeuren

Het pand bestaat uit twee woningen, waarvan de hoofdwoning gelegen is op nummer 68 en maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, een bioscoop, een loggia en een zeer luxe keuken heeft. Nummer 68A wordt momenteel verhuurd en beschikt over 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken. Beide woningen zijn modern afgewerkt met gestuukte wanden en een visgraatvloer.

Daarnaast kan je beide woningen eenvoudig bouwkundig combineren tot één van de grootste woningen van Schiedam. De woningen hebben een totaal woonoppervlakte van 390m², 6 slaapkamers, 3 badkamers en uiteraard een eigen parkeerplaats

leefgedeelte met eettafel
badkamer met twee wasbakken en douche

De gehele woning is volledig ontworpen en gestyled door PUUR Veronique interieurontwerp & advies. Heb jij interesse om de woning te bezichtigen? Neem dan contact met Maarten Makelaardij & Hypotheken Rotterdam op voor een afspraak en wij nodigen je graag uit voor een uitgebreide bezichtiging om het gevoel van deze woning echt te beleven.

Verkoop door:

Maarten Makelaardij & Hypotheken

Maaskade 121, 3071NK Rotterdam

010-8181487 | rotterdam@maartenmakelaardij.nl | www.maartenmakelaardij.nl

 

Styling door:

PUUR Veronique

Oranjestraat 68, 3111AP Schiedam

06-55722846 | info@puurveronique.com | www.puurveronique.com

Logo van Maarten makelaardij
Logo PUUR veronique