Bijzondere droomwoning met een vleugje Bali

SINDS1932

Tijdens de grondige renovatie van de bestaande woning en de ontwerpfase van hun nieuwe thuis verbleven de bewoners nog op Bali. Via de telefoon en de computer werden ze door ontwerpstudio SINDS1932 op de hoogte gehouden over de vorderingen en werden mogelijkheden doorgesproken en keuzes gemaakt. Pas een week voor de oplevering zagen ze voor het eerst de resultaten van alle werkzaamheden en wat ze zagen, stelde verre van teleur. Een oogstrelend, persoonlijk interieur met een vleugje Bali.  

haard
salontafel
keuken

Op de begane grond zorgen het open karakter en de vele raampartijen voor een prettige vibe, waarbij het contrast tussen de donkere en zachte tinten tot spanning leidt. In het maatwerkinterieur vormt de prachtige haardpartij als toonbeeld van vakmanschap en creativiteit de grote blikvanger. Het maatwerkmeubel is bekleed met unieke, met de hand gemaakte tegeltjes uit Italië en zorgt met zijn uitstraling dat je ernaar blijft kijken. Want zelfs als het vuur niet brandt, verhoogt de haardpartij de sfeer in de ruimte. Dita van der Steege en haar team plaatsten verder een royale bank en stijlvolle meubels en accessoires in de leefruimte. 

keuken
keuken

De living staat in een open verbinding met de andere eyecatcher in de gezinswoning: de leefkeuken. Het imposante maatwerkobject bestaat uit een meterslang eiland en een multifunctionele, aansprekende achterwand. De elegante stoelen bij het kleine barretje verhogen de sfeer in de keuken, die het perfecte decor vormt om samen te koken of te genieten van een lekker drankje. In het verlengde van het eiland positioneerde SINDS1932 de eettafel waarboven fraaie verlichting hangt. Het uitzicht op de prachtige tuin zorgt ook hier voor extra beleving.  

woonkamer
woonkamer
keuken

Fotografie: Rachel van Loenen

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

SINDS1932 | Ruitenberg Interieurbouw B.V. | StucAtelier