Bijzondere keuken met eigenzinnige elementen

Hollands Maatwerk

Deze prachtige woonkeuken combineert stoerheid met warmte op een unieke manier. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een weloverwogen kleurenpalet dragen hieraan bij. Het keukendesign toont de veelzijdigheid van Hollands Maatwerk, die geen vaste stijl hanteren maar telkens een samenhangende beleving creëren. De opdrachtgevers zijn zeer tevreden over het schitterende eindresultaat, alsook over de prettige samenwerking en waardevolle adviezen. 

Bijzondere grijze keuken
zwarte boekenkast met spulletjes
Op Maat Gemaakt 

Deze opvallende woonkeuken is volledig op maat gemaakt, met aandacht voor zelfs de kleinste details. Diverse elementen, waaronder een prachtige lambrisering voorzien van luxe Gaggenau keukenapparatuur, natuurstenen werkblad, bar en bronzen accenten, dragen bij aan het harmonieuze design. Het geheel maakt de keuken uniek en opvallend. 

Grijze keukenblok met kraan
Keukenkasten met inbouw oven
Keukenkast met stoel
Unieke Aanpak 

De opdrachtgevers stapten eerst de showroom van Hollands Maatwerk binnen, waar ze hun visie deelden en de materialen en kleuren in levenden lijve konden ervaren. Gebaseerd op hun wensen voor opstelling, apparatuur, kleuren en materialen, creëerde Hollands Maatwerk drie verschillende keukenontwerpen. De uiteindelijke keuze viel op deze keuken. Deze aanpak leidde tot weloverwogen keuzes en het beste eindresultaat. 

Keukenkast met openslaande deuren
Grijze keuken

Ontdek meerdere projecten van Hollands Maatwerk